ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ summer dress με εσπαντρίγιες και κορδέλα
 

Κασσελάκης: Στο μπαρ Sodade μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Μπράβο σας, μπράβο μας που είμαστε με το σωστό. Από εδώ και πέρα προχωράμε. Σύγχρονη κοινωνία, σύγχρονη Ελλάδα».

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Στο μπαρ Sodade 2 βρέθηκε χθες το βράδυ, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακΜπεθ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε τον λόγο και απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στον κόσμο που βρισκόταν στο μαγαζί: «Μπράβο σας, μπράβο μας που είμαστε με το σωστό. Από εδώ και πέρα προχωράμε. Σύγχρονη κοινωνία, σύγχρονη Ελλάδα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την αποχή του Παύλου Πολάκη, λέγοντας «συνέχεια για αυτό θα με ρωτάτε;». Σημείωσε επίσης ότι το νομοσχέδιο «χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε, ενώ χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε», συμπληρώνοντας: «Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το μόνο προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης που δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για τον προοδευτικό χαρακτήρα του».

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης σε story του στο Instagram είχε ενημερώσει πως τα μεσάνυχτα θα βρεθεί στο Sodade2 στο Γκάζι, όπου θα γιόρταζε μαζί με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Στο μπάνερ που δημοσιοποίησε αναφερόταν η φράση: «Δεν είναι άποψη. Είναι η ζωή μας».

Πηγή: kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Το party για τα 25 χρόνια must

Το party για τα 25 χρόνια must

25 χρόνια μετά, το must συνεχίζει να χαράζει δρόμους στη lifestyle πλευρά της δημοσιογραφίας, ...
newsroom must
 |  NEWS