ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Markle:Η αντίδραση του Harry όταν την φίλησε άλλος

Η αντίδραση του πρίγκιπα έγινε viral.

Μαρία Καραμάνου

Σε μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές του αθλητισμού, ο πρίγκιπας Harry και η ομάδα του Royal Salute Sentebale επικράτησαν στο τουρνουά πόλο που πραγματοποιήθηκε στο Wellington της Φλόριντα, με τη Meghan Markle να δίνει το παρόν για να τους στηρίξει. Το ζευγάρι είχε μια ξεχωριστή στιγμή όταν η Meghan ανέβηκε για να παραδώσει το τρόπαιο και φίλησε τον Harry, για να συνεχίσει στη συνέχεια φίλησε στο μάγουλο και τους άλλους νικητές συμπαίκτες του.

Η δημόσια αυτή χειρονομία της Meghan, ιδιαίτερα το φιλί που έδωσε στον αρχηγό της ομάδας Sentebale, Μάλκολμ Μπόργουικ, κατέγραψε υψηλά ποσοστά προβολών στα social media, κάνοντας τη στιγμή να γίνει viral. Το εν λόγω σύντομο κλιπ έδειξε τη δούκισσα του Σάσεξ να χαμογελά και να φιλά σταυρωτά τον αρχηγό της ομάδας στα μάγουλα, μια στιγμή που απέδειξε τη ζεστασιά και την ανθρωπιά της.

@czedits__fp__ #princeharry#meghanmarkle#sussexroyal#sussex_family#royal#harryandmeghan#dukeharry#duchessmeghan#dukeofsussexs#duchessofsussex#fyp#meghanandharry#dukeandduchess#royalcouple#meghanmarkleandprinceharry#princehenry#meghanmarklestyle#princeharryandmeghanmarkle#princeharryedit#meghanmarkleedit#fouryou původní zvuk - •sussex family•

Οι περίπου 300 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν τη νίκη μαζί με τον πρίγκιπα Harry και την ομάδα του, σε ένα event που ενίσχυσε τη σύνδεση ανάμεσα στη διάσημη οικογένεια και τους φαν τους. Η αντίδραση του Harry στις εκδηλώσεις αγάπης της Meghan προς τους συμπαίκτες του ήταν εξίσου θερμή και εγκάρδια, προσθέτοντας ένα χαριτωμένο και αυθόρμητο στοιχείο στην όλη εμπειρία.

Το πρόσφατο βίντεο με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan στο τουρνουά πόλο στη Φλόριντα έχει γίνει θέμα συζήτησης στα social media, καθώς οι φανς αντιδρούν στην απρόσμενη ανταλλαγή μεταξύ του Harry και ενός συμπαίκτη του. Αρχικά, ο πρίγκιπας φαίνεται έκπληκτος όταν η Meghan φιλάει τον αρχηγό της ομάδας, Μάλκολμ Μπόργουικ, αλλά στη συνέχεια η ατμόσφαιρα χαλαρώνει και ο Harry φαίνεται να δέχεται το περιστατικό με χιούμορ.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναλάβει να αναλύσουν κάθε στιγμή του βίντεο, με κάποιους να προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς είπε ο Harry στον συμπαίκτη του. Οι ερμηνείες κυμαίνονται από ανάγνωση χειλιών που υποθέτουν ότι ο Harry εκφράζει χιουμοριστική δυσαρέσκεια.

«Αυτό το ρολάρισμα του ώμου είπε πολλά!», είπε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος μετατράπηκε σε ερασιτέχνη αναγνώστη χειλιών, επιμένοντας ότι κατάλαβε τι είπε ο Harry στον Μάλκολμ, «Είπε πραγματικά: "ω, αδερφέ, όχι τη γυναίκα μου"».

Το συγκεκριμένο κλιπ έχει γίνει viral στο TikTok, μετρώντας πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές, καθιστώντας το ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο σχετικά με το βασιλικό ζευγάρι. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS