ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Λεοπάρ φόρεμα, cow-boy μποτάκια και χρυσά κοσμήματα
 

Σάττι: Ξεπέρασε το μεγάλο φαβορί της Eurovision

Φαίνεται πως η Μαρίνα Σάττι πάει για την 1η θέση με το «Zari».

Μαρία Καραμάνου

Η Eurovision είναι πάντα μια περίοδος γεμάτη αγωνία και αναμονή για τους οπαδούς του μουσικού διαγωνισμού. Φέτος, η ενδιαφέρουσα αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ειδικά στο TikTok, είναι μια ενδεικτική ένδειξη του πόσο ζωηρή είναι η συζήτηση γύρω από τον διαγωνισμό.

Η ελληνική συμμετοχή με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι» φαίνεται να έχει κερδίσει την προσοχή και την αγάπη του κοινού, καθώς έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, κάτι που την καθιστά μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές φέτος.

@eurovision Put your hands up! @SATTI just achieved pop perfection at Greece's first rehearsal #Eurovision2024 original sound - Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι της «Ζάρι» φαίνεται να έχουν κερδίσει την καρδιά του κοινού με το δυναμικό τους στυλ και την εντυπωσιακή τους εκτέλεση. Με τις προβολές να συνεχίζουν να αυξάνονται, είναι προφανές ότι η συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό φέτος έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον και την ενθουσίαση του κοινού.

Η επιτυχία της Μαρίνας Σάττι στο TikTok αποτελεί μια εντυπωσιακή αναγνώριση του τραγουδιού και της ερμηνείας της. Η δημοφιλία της στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων αποδεικνύει τη δύναμη του τραγουδιού να συνδέσει με το κοινό και να προκαλέσει ενθουσιασμό. Το γεγονός ότι η Σάττι κατέχει την πρώτη θέση στις προβολές με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες συμμετοχές αποδεικνύει τη δυναμική της ελληνικής εκπροσώπησης στο διαγωνισμό. 

@eurovision Doing it her way as promised, @marina_satti original sound - Eurovision

Η Σάττι, με 2.3 εκατομμύρια προβολές βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, ενώ ακολουθεί η Ολλανδία με 1,4 εκατομμύρια προβολές, μετά η Πολωνία με 1,3 εκατομμύρια και η Σερβία με 921 χιλιάδες προβολές. Τέλος η Ουκρανία με 869 χιλιάδες. Η Ελβετία, έχει μείνει αρκετά πίσω αφού έχει μόνο 800 χιλιάδες προβολές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X