ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Θα περάσει τελικά η Κύπρος στον τελικό;

Ποιες θα περάσουν στον μεγάλο τελικό της Eurovision και ποιες θα επιστρέψουν «σπίτι» τους.

Μαρία Καραμάνου

Σε λίγο ξεκινά ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision για φέτος, και η αναμονή είναι στο αποκορύφωμα, με τους φανς να προβλέπουν ήδη ποιες από τις συμμετέχουσες χώρες θα καταφέρουν να προκριθούν για τον τελικό. Με τον τελικό να πλησιάζει στις 11 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας, ορισμένες χώρες έχουν ήδη εξελιχθεί σε φαβορί, κερδίζοντας την προσοχή τόσο των φανς όσο και των στοιχηματικών εταιρειών.

Απόψε Τρίτη 7 Μάϊου, η Κύπρος θα είναι η πρώτη χώρα που θα ανέβει στη σκηνή, ενώ την Πέμπτη θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι για την Ελλάδα με το τραγούδι «Ζάρι» στον δεύτερο ημιτελικό.

Στον αποψινό ημιτελικό, 15 χώρες θα διαγωνιστούν, αλλά μόνο 10 από αυτές θα κερδίσουν μια θέση στον τελικό του Σαββάτου. Οι χώρες που θα συμμετάσχουν σήμερα είναι οι εξής: Κύπρος, Σερβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Πολωνία, Κροατία, Ισλανδία, Γερμανία, Σλοβενία, Φινλανδία, Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν, και Αυστραλία.

Το αποψινό βράδυ στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, που διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας, υπόσχεται να είναι γεμάτο συγκινήσεις και μουσικές ερμηνείες που θα καθηλώσουν το κοινό. Σύμφωνα με προβλέψεις από το επίσημο site των φαν της Eurovision, eurovisionworld.com, οι δέκα χώρες που αναμένεται να προκριθούν στον τελικό είναι η Κροατία, Ουκρανία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Φινλανδία, Λουξεμβούργο, Πορτογαλία, Κύπρος, Πολωνία και Σερβία.

Επιπλέον, η βραδιά θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από τρεις από τις χώρες των «Big Five» — Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Σουηδία — οι οποίες έχουν εξασφαλισμένη θέση στον τελικό. Αυτές οι εμφανίσεις προσφέρουν μια πρόγευση του ταλέντου και της ποικιλομορφίας που θα δούμε στη σκηνή του τελικού. Οι χώρες που θα προκριθούν απόψε θα έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν για το πολυπόθητο τρόπαιο της Eurovision στον τελικό, κάτι που αναμφίβολα ανεβάζει τον πήχη του ανταγωνισμού και της διασκέδασης.

Το τραγούδι της Κύπρου που θα ανοίξει τον διαγωνισμό της Eurovision φέτος

Το τραγούδι της Κροατίας που θεωρείται φαβορί

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit ...
newsroom must
 |  NEWS
From Gigabytes to Watts

From Gigabytes to Watts

Ο Ανδρέας Νεοκλέους, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyta, στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS
X