ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

Chanel Resort 2013 στις Βερσαλλίες


Πόσο πιο μαγικό μπορεί να είναι ένα show; Κάθε φορά που ο Karl Lagerfeld αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την επικίνδυνη αποστολή που ονομάζεται Chanel, μας δίνει τη δική του απάντηση. Το show του οίκου για τη Resort 2013 συλλογή του μας ταξίδεψε σε μέρη ονειρεμένα.

Με το λογότυπο του οίκου στα πρόσωπα των supermodels που έμοιαζαν βγαλμένα από την εποχή του Λουδοβίκου 13ου, οι κήποι των ανακτόρων των Βερσαλλιών ανταποκρίνονταν ιδανικά στην έμπνευση του Lagerfeld.

Ενισχυμένα με πέτρες και στολίδια, οι rococo αναφορές στην Cruise Collection του οίκου συναντούσαν τον σύγχρονο χαρακτήρα ενός οίκου που επέλεξε για μούσα του την Alice Dellal.

H μούσα της "Chanel Boy bag" ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε με retro punk ακούσματα το fashion crowd στο pre-cocktail party μεταφέροντας τα δικά της vibes σ' ένα show που δεν ήταν καθόλου βαρετό. Front row, οι αγαπημένες του Karl Lagerfeld, από τη Vanessa Paradis μέχρι την Tilda Swinton απολάμβαναν τη σύγχρονη εκδοχή της Μαρίας Αντουανέτας, που εμπνεύστηκε ο Kaiser, υπό τους ήχους του "Live fast, die young/Bad girls do it well".


Tags: Chanel Resort 2013, Karl Lagerfeld, fashion show

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)