ΓΛΥΚΑ

Στο βαζάκι

Μαρμελάδα Κυδώνι

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Aφήνουμε την μαρμελάδα να κρυώσει και σφραγίζουμε τα βαζάκια. Διατηρούμε στο ψυγείο.

    Aφήνουμε την μαρμελάδα να κρυώσει και σφραγίζουμε τα βαζάκια. Διατηρούμε στο ψυγείο.

Για 3 μέτρια βαζάκια μαρμελάδας
2 μέτρια κυδώνια, για να έχουμε 600 γρ. Ψίχα χωρίς κουκούτσι
½ ποτήρι νερό
Τον χυμό από 1 λεμόνι
200 ml νερό
600 γρ. ζάχαρη

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Μαρμελάδα κυδώνι, εύκολα, απλά, σπιτικά, Στης Αθηνάς, Αθηνά Λοιζίδου

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)