ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Σάντουιτς με μπανάνα και φυστικοβούτυρο

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Αλείφουμε την εσωτερική πλευρά του ψωμιού με το φιστικοβουτυρο. Αραδιάζουμε τις μπανάνες στο ψωμί.

    Αλείφουμε την εσωτερική πλευρά του ψωμιού με το φιστικοβουτυρο. Αραδιάζουμε τις μπανάνες στο ψωμί.

Εκτέλεση
1. Αλείφουμε την εσωτερική πλευρά του ψωμιού με το φιστικοβουτυρο. Αραδιάζουμε τις μπανάνες στο ψωμί.
2. Σε ένα αντιπολιτικό τηγάνι που διαθέτει καπάκι ζεσταίνουμε λίγο βούτυρο να λιώσει. Τοποθετούμε το σάντουιτς στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και κλείνουμε το τηγάνι. Ψήνουμε για 2 με 3 λεπτά και γυρίζουμε το σάντουιτς. Κλείνουμε ξανά το τηγάνι και ψήνουμε το σάντουιτς για ακόμα 2 λεπτά. Κόβουμε στα διαγώνια και σερβίρουμε αμέσως.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Σάντουιτς με μπανάνα και φυστικοβούτυρο, στης Αθηνάς, εύκολα, απλά, σπιτικά, άποψη, συνταγή, υλικά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)