ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

Πίτσα με σπανάκι και αναρή

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Κτυπάμε μέχρι η απλά η ζύμη να ενωθεί.

    Κτυπάμε μέχρι η απλά η ζύμη να ενωθεί.

Εκτέλεση
1. Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το αλεύρι, την μαγιά, το νερό, την ζάχαρη, το marvel, το ελαιόλαδο και το αλάτι. Κτυπάμε μέχρι η απλά η ζύμη να ενωθεί.
2. Μοιράζουμε την ζύμη σε δυο κομμάτια. Ανοίγουμε το κάθε κομμάτι ζύμης σε στρογγυλό και εφαρμόζουμε στο ταψί. Αλείφουμε την κάθε πίτσα με το άλειμμα και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί και την φέτα.Καλύπτουμε το κάθε ταψί με μεμβράνη και αφήνουμε να φουσκώσει για 40’ περίπου.
3.. Ψήνουμε της πίτσες σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 20 με 30 λεπτά.
4. Όταν οι πίτσες ψηθούν, της κόβουμε σε 8 τρυγόνα την κάθε μια. Τοποθετούμε τα φύλλα

σπανάκι  σε κάθε πίτσα, σερβίρουμε!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Πίτσα με σπανάκι και αναρή, στης Αθηνάς, εύκολα, απλά, σπιτικά, γυναίκα, άποψη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)