ΓΛΥΚΑ

Μπανόφι σοκολάτας

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Όλοι αγαπάμε το μπανόφι, γι' αυτό είμαι σίγουρη ότι αυτή η σοκολατένια εκδοχή του θα σας αρέσει.

    Όλοι αγαπάμε το μπανόφι, γι' αυτό είμαι σίγουρη ότι αυτή η σοκολατένια εκδοχή του θα σας αρέσει.

Όλοι αγαπάμε το μπανόφι, γι' αυτό είμαι σίγουρη ότι αυτή η σοκολατένια εκδοχή του θα σας αρέσει.  Το ζαχαρούχο γάλα είναι λίγο μπελάς να γίνει καραμέλα, γιατί χρειάζεται να ψηθεί σε ζεστό νερό σφραγισμένο για 3 ώρες, αλλά όταν το δοκιμάσετε θα συμφωνήσετε ότι αξίζει την αναμονή!

  • Βαθμός Δυσκολίας: Μέτριο
  • Χρόνος Ετοιμασίας: 20΄ (+3 ώρες για να γίνει καραμέλα το γάλα)
  • Χρόνος Ψύξης: 2 ώρες
  • Θα χρειαστούμε μία ορθογώνια πιατέλα γύρω στα 21χ19 εκ. και ύψος γύρω στα 6 εκ.
  • 357 θερμίδες ανά 100 γρ.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

 


Tags: στης Αθηνάς, στην κουζίνα, εύκολα, απλά, σπιτικά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)