ΓΛΥΚΑ

Επιδόρπια με κρέμα και καφέ

Αθηνά Λοϊζίδου


  • ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ

    ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ

ΥΛΙΚΑ
Για 4 ατομικά επιδόρπια
9 μπισκότα σαβουαγιάρ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΑΒΟΥΑΓΙΑΡ
360 ml ζεματιστό νερό
2 κουταλάκια στιγμιαίο καφέ
40 ml λικέρ καφέ
40 γρ. ζάχαρη

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
200 γρ. κρέμα γάλακτος
50 γρ. ζάχαρη άχνη
20 ml λικέρ καφέ
250 γρ. τυρί κρέμα
Ξύσμα μαύρης σοκολάτας για τη διακόσμηση

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Επιδόρπια με κρέμα και καφέ, εύκολα, απλά, σπτικά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)