ΟΜΟΡΦΙΑ

To serum νέας τεχνολογίας που πρέπει να δοκιμάσετε

Σταύρη Φράγκου


  • Η νέα προσέγγιση για την απόκτηση νεανικής επιδερμίδας του Οίκου Chanel, θα σε κάνει να αγαπήσεις το χρόνο!

    Η νέα προσέγγιση για την απόκτηση νεανικής επιδερμίδας του Οίκου Chanel, θα σε κάνει να αγαπήσεις το χρόνο!

Η νέα προσέγγιση για την απόκτηση νεανικής επιδερμίδας του Οίκου Chanel, θα σε κάνει να αγαπήσεις το χρόνο!

Για περισσότερα από 20 χρόνια η CHANEL συνοδεύει τις γυναίκες σε κάθε εκδήλωση της ζωής τους και δημιουργεί αρμονικές σχέσεις ανάμεσα στο κοινωνικό περιβάλλον τους, τον τρόπο ζωής τους και στην ομορφιά τους.

Αυτό το γεγονός έχει ανοίξει νέους ορίζοντες στις μελέτες για τη γήρανση. Σήμερα, το τμήμα Έρευνας της CHANEL εξερευνά έναν νέο τομέα για τη γυναικεία φροντίδα: τη μακροβιότητα, μια αρχή της ζωής που ανθίσταται στη μάχη κατά της γήρανσης. Με αυτόν τον τρόπο, η CHANEL προσφέρει σε όλες τις γυναίκες τη βοήθεια και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται προκειμένου να διατηρούν και να βελτιώνουν την ομορφιά τους ενώ ταυτόχρονα παραμένουν συνεπείς προς τον εαυτό τους.

Επειδή το όνειρο κάθε γυναίκας που φροντίζει τον εαυτό της είναι η άψογη και λαμπερή επιδερμίδα εφ’ όρου ζωής, η Chanel δημιούργησε το BLUE SERUM, ένα νέο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας που τα βασικά του συστατικά στοχεύουν στη μακροζωία.

Το serum είναι εμπνευσμένο από τις περιοχές όπου οι άνθρωποι ζουν περισσότερο: τις «μπλε ζώνες» και αυτές βρίσκονται στην Κόστα Ρίκα, στη Σαρδηνία και στην Ελλάδα, σύμφωνα με το τμήμα Έρευνας της CHANEL, που μελετά έναν νέο τομέα για τη γυναικεία φροντίδα: τη μακροβιότητα, μια αρχή της ζωής που ανθίσταται στη μάχη κατά της γήρανσης, ώστε οι γυναίκες να έχουν υψηλή αυτοπεποίθηση και να παραμένουν όμορφες.

Το τμήμα έρευνας της Chanel συνδύασε προσεκτικά ένα συστατικό από κάθε «μπλε ζώνη»: πράσινος καφές από την Κόστα Ρίκα που περιέχει 70 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από ότι ο κοινός καφές, ελιές από την Σαρδηνία που περιέχουν απαραίτητα λιπαρά οξέα και υψηλότερου επιπέδου πολυφαινόλες που προστατεύουν το δέρμα, καθώς και μαστιχόδεντρο από την Ελλάδα, που χάρη στο ολεανολικό οξύ ενισχύει τη φυσική ικανότητα του δέρματος για αποκατάσταση.

Οταν αυτά τα τρία συστατικά συνδυάζονται βοηθούν στη βελτίωση της κυτταρικής μακροβιότητας και ενεργοποιούν τη νεανικότητα του δέρματος.

Μετά από κάθε εφαρμογή η επιφάνεια του προσώπου δείχνει πιο απαλή και πιο σφιχτή, ενώ η επιδερμίδα πιο ομαλή.

Πώς θα το εφαρμόσεις:

Το BLUE SERUM είναι ένας ορός συμβατός με όλα τα προϊόντα δερματικής φροντίδας. Όταν εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα, αποτελεί το πρώτο βήμα δερματικής προστασίας στην καθημερινή φροντίδα της γυναικείας ομορφιάς. Στη συνέχεια χρησιμοποιείς τα συνηθισμένα προϊόντα.
Πίεσε 3 φορές το BLUE SERUM στα ακροδάχτυλα και θέρμανέ το ανάμεσα στα δάχτυλα. Έπειτα άγγιξε ελαφρά σε δύο σημεία στο περίγραμμα του προσώπου, στα μάγουλα και στο μέτωπο.


Tags: BLEU DE CHANEL, serum, ορός, ομορφιά, πρόσωπο

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)