ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Coca - Cola σπιτική συνταγή

Αυστριακή πατατοσαλάτα

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Η πατατοσαλάτα αυτή καταναλώνετε σε θερμοκρασία δωματίου.

    Η πατατοσαλάτα αυτή καταναλώνετε σε θερμοκρασία δωματίου.

Εκτέλεση

1. Ζεστάνουμε το λαδί σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε το κρεμμύδι για 1 λεπτό. Ρίχνουμε στο τηγάνι το ξύδι, το νερό με τον ζωμό, τη ζάχαρη και το αλάτι. Αφήνουμε το νερό να κοχλάσει, χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε για 2 λεπτά.
2. Ψήνουμε τις πατάτες στον ατμό για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Μεταφέρουμε σε μπολ.
3. Όσο η πατατιές είναι πολύ ζεστές, ρίχνουμε το υγρό στην πατατοσαλάτα. Ανακατεύουμε προσεκτικά και σκεπάζουμε για 30 λεπτά για να τραβήξουν οι πατάτες το υγρό.
4. Η πατατοσαλάτα αυτή καταναλώνετε σε θερμοκρασία δωματίου. Πριν σερβίρουμε ανακατεύουμε ξανά και διακοσμούμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Αυστριακή Πατατοσαλάτα, εύκολα, απλά, σπιτικά, άποψη, Αθηνά Λοιζίδου

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)