ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Κι όμως, 15,000 άτομα περιμένουν ν' αποκτήσουν αυτά τα παπούτσια

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Το Day Heel του Everlane μέσα στις πέντε πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του δημιούργησε waiting list 15,000 ατόμων.

    Το Day Heel του Everlane μέσα στις πέντε πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του δημιούργησε waiting list 15,000 ατόμων.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά κομμάτια της μόδας για τα fashion girls, είναι η απόκτηση limited edition κομματιών. Άλλες περιμένουν για το επόμενο must have sneaker άλλες την επόμενη μεγάλη συνεργασία και άλλες την αγορά εκείνη που θα αποδείξει το fashion sense τους στην μόδα του δρόμου.

Μια τέτοια αγορά είναι και η νέα συλλογή του Everlane που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία κατάφερε να δημιουργήσει waiting list από τις πέντε κιόλας πρώτες μέρες της κυκλοφορίας της. Πρόκειται για το Day Heel, ένα ζευγάρι υπέρκομψες μπαλαρίνες με τακούνι περίπου 2 πόντων που κυκλοφορεί σε πέντε χρώματα -κόκκινο, μπεζ, μπλε, μαύρο και nude- και μπορούμε να καταλάβουμε αμέσως για τον λόγο που ήδη 15,000 fashionistas περιμένουν να το αποκτήσουν.

Ευκολοφόρετο, κλασσικό και άνετο, το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει την δυνατότητα να προσαρμοστεί σε κάθε σύνολο και να μετατραπεί στον απόλυτο σύμμαχο της καθημερινότητας μιας εργαζόμενης γυναίκας. Στα θετικά φυσικά και η καλή τιμή στην οποία κυκλοφορεί, μιας και κοστίζει $145 δολάρια. Το αρνητικό είναι ότι θα πρέπει να περιμένετε πολύ καιρό για να το αποκτήσετε. 

Δείτε το εδώ.


Tags: Everlane, waiting list, παπούτσια, τάση

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)