ΟΜΟΡΦΙΑ

Η ελληνική ομορφιά της Chanel είναι η έμπνευση μας για φέτος το καλοκαίρι

Δέσποινα Ισοπούλου


  • Οι αρχαιοελληνικές αναφορές φιλτραρισμένες μέσα από τη Chanel-ική ματιά του Karl Lagerfeld δημιούργησαν ένα ανέμελο beauty look

    Οι αρχαιοελληνικές αναφορές φιλτραρισμένες μέσα από τη Chanel-ική ματιά του Karl Lagerfeld δημιούργησαν ένα ανέμελο beauty look

Οι κίονες και τα αρχαιοελληνικά ερείπια στο σετ του Chanel Cruise 2018 fashion show έδωσαν το στίγμα της φετινής συλλογής του Karl Lagerfeld. Για να ενισχύσουν τον ελληνικής έμπνευσης τόνο, οι hairstylist Sam McKnight και makeup artist Tom Pecheux δούλεψαν με πλεξούδες, κορδέλες στα μαλλιά, εντυπωσιακά μεταλλικά αξεσουάρ και έντονο eyeliner.

Το θεατρικό cat eye, αν και έφερε περισσότερο σε βαθιά ανατολή, ήταν και το μόνο έντονο στοιχείο στο μακιγιάζ και αποτελούνταν από μια έντονη γραμμή που απλωνόταν από την εσωτερική γωνία του ματιού και σε όλο το κάτω βλέφαρο. Το υπόλοιπο πρόσωπο παρέμεινε φυσικό και φρέσκο. 
Τα μαλλιά των κοριτσιών τα είδαμε είτε κάτω, με ελαφρύ, φυσικό σπάσιμο είτε πιασμένα τα μισά πίσω, πλεγμένα σε πλεξούδες -και πόσο αγαπάμε μια ανάλαφρη, ρομαντική πλεξούδα όσο ανοίγει ο καιρός. Πρωταγωνιστές ήταν οι κορδέλες και τα στολισμένα, χρυσά στεφανάκια που πλαισίωναν το πρόσωπο, ολοκληρώνοντας ένα look που σίγουρα θα αντιγράψουμε για το καλοκαίρι που καταφθάνει.


Tags: Chanel, μακιγιάζ, eyeliner, fashion show, cruise 2018, ομορφιά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)