ΟΜΟΡΦΙΑ

Ώρα για παιχνίδι με την Clinique και τα Crayola!

Σταύρη Φράγκου


  • Τα εικονικά χρωματιστά μολύβια Crayola συναντούν τα διάσημα Clinique Chubby Sticks!

    Τα εικονικά χρωματιστά μολύβια Crayola συναντούν τα διάσημα Clinique Chubby Sticks!

H Clinique, κορυφαία μάρκα καλλυντικών, συνεργάζεται με την Crayola®, τον παγκόσμιο ηγέτη προϊόντων δημιουργικής έκφρασης για παιδιά.

 Η μεγάλη γκάμα χρωμάτων στα προϊόντα μακιγιάζ της Clinique, είναι εκεί όπου η φαντασία σας συναντά το ταίρι της. Προσφέρουν χαρές, εκπλήξεις και άπειρες δυνατότητες. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την Crayola, τον παγκόσμιο ηγέτη στα χρωματιστά μολύβια. Τόσο η Clinique όσο και η Crayola®, φέρνουν χρώμα και φαντασία στην ζωή σας με ένα λαμπερό, παιχνιδιάρικο τρόπο. Για πρώτη φορά, αυτές οι δύο εικονικές μάρκες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συλλογή περιορισμένης έκδοσης, που θα κάνει την ρουτίνα του μακιγιάζ σας πιο διασκεδαστική από ποτέ.

Όταν ανοίγουμε ένα κουτί με χρωματιστά, ένα αίσθημα νοσταλγίας μας συνεπαίρνει, ξυπνώντας αναμνήσεις γεμάτες παιχνίδια και δημιουργικότητα. Η Clinique προκαλεί το ίδιο συναίσθημα σε πολλές γυναίκες οι οποίες θυμούνται την Clinique ως την πρώτη ρουτίνα περιποίησης προσώπου που χρησιμοποίησαν.

Η Clinique συνεργάστηκε με την Crayola® για να δημιουργήσει 10 αποχρώσεις Chubby Stick™ Moisturizing Lip Colour Balm περιορισμένης έκδοσης σε μια αποκλειστική συσκευασία εμπνευσμένη από τα αγαπημένα μας εικονικά χρωματιστά Crayola®. Αυτή τη σεζόν η Clinique ζωντανεύει μια αίσθηση νοσταλγίας, χαράς και παιχνιδιού, με νέα, παιχνιδιάρικα χρώματα για τα χείλη.

Μαζί με την Crayola®, η Clinique δημιούργησε νέες, αποκλειστικές αποχρώσεις για τα χείλη, χρησιμοποιώντας ονόματα εμπνευσμένα από τα πιο ιδιαίτερα χρωματιστά της Crayola όπως Mauvelous, Razzmatazz, Mango Tango και Tickle Me Pink. Τώρα, με την απλή κίνηση ενός κραγιόν, η κάθε γυναίκα μπορεί να μεταφερθεί πίσω στην παιδική της ηλικία και να ξαναζήσει το αίσθημα της χαράς που δημιουργεί ένα νέο κουτί με χρωματιστά Crayola.


Το να χρωματίζεις έξω από τις γραμμές ποτέ δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό όσο είναι σήμερα με την Clinique και την Crayola®. Η Clinique προσφέρει στους καταναλωτές μια αίσθηση δημιουργικότητας και χαράς για εξερεύνηση μέσω της συνεργασίας της με την Crayola®.

Τα Clinique Crayola Chubby Stick™ Moisturizing Lip Colour Balm είναι διαθέσιμα στην Clinique σε όλες τις πόλεις στη τιμή των €20.50.


ΓΙΑ ΤΗΝ CLINIQUE 
Η Clinique όταν εισήχθηκε στην αγορά το 1968, ήταν η πρώτη δερματολογικά-δημιουργημένη μάρκα καλλυντικών με τόσο κύρος. Η αποστολή της Clinique ήταν πάντα να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα και την πιο αποτελεσματική σειρά προϊόντων για να ενισχύσει κάθε τύπο δέρματος και χρωματικό τόνο. Η εξατομικευμένη προσέγγιση και η ποιότητα των προϊόντων, όλα σχολαστικά δοκιμασμένα και προσεκτικά διαμορφωμένα με βάση τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις, έκαναν την Clinique έναν από τους κορυφαίους ειδήμονες για την φροντίδα του δέρματος στον κόσμο. Όλα τα προϊόντα μακιγιάζ και φροντίδας του δέρματος είναι δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργίες και 100% χωρίς άρωμα. Η Clinique προσφέρει προϊόντα για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και εθνοτήτων. Η Clinique πωλείται σε περισσότερες από 150 χώρες και στο www.clinique.com.


ΓΙΑ ΤΗΝ CRAYOLA
Η Crayola LLC, έχει την βάση της στο Easton, της Pennsylvania και είναι θυγατρική της Hallmark Cards, Incorporated, πρωτοπόρος παγκοσμίως (τον παγκόσμια ηγέτη) στα προϊόντα δημιουργικής έκφρασης για παιδιά. Γνωστή για τα εικονικά χρωματιστά Crayola, τα οποία εισήχθηκαν για πρώτη φορά στην αγορά το 1903, η μάρκα Crayola έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της σε καινοτόμα εργαλεία τέχνης, χειροτεχνίας και δημιουργικά παιχνίδια τα οποία προσφέρουν στα παιδιά νέους τρόπους να χρησιμοποιήσουν χρώματα και να δημιουργήσουν ότι και να φανταστούν. Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν την μεγάλη γκάμα προϊόντων Crayola στον "Διάδρομο Crayola" σε όλα τα μεγάλα καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.crayola.com ή γίνετε μέλος στην κοινότητα στο www.facebook.com/crayola.

 


Tags: χρωματιστά, μολύβια, Crayola, Clinique, Chubby Sticks, ομορφιά, γυναίκα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)