ΟΜΟΡΦΙΑ

Σε λίγο καιρό θα φορέσεις Balmain και στα χείλη σου

Σταύρη Φράγκου


  • Μια από τις πιο hot beauty συνεργασίες ανακοινώθηκε και αφορά τον κορυφαίο οίκο μόδας και ενός αγαπημένου μας beauty brand, της L'Oreal Paris για μια αρκετά οικονομική συλλογή κραγιόν.

    Μια από τις πιο hot beauty συνεργασίες ανακοινώθηκε και αφορά τον κορυφαίο οίκο μόδας και ενός αγαπημένου μας beauty brand, της L'Oreal Paris για μια αρκετά οικονομική συλλογή κραγιόν.

Fashion meets beauty!
Μια από τις πιο hot beauty συνεργασίες ανακοινώθηκε και αφορά τον κορυφαίο οίκο μόδας Balmain και ενός αγαπημένου μας beauty brand, της L'Oreal Paris για μια αρκετά οικονομική συλλογή κραγιόν.

Ο οίκος Balmain και συγκεκριμένα, ο creative director του οίκου, Olivier Rousteing ανακοίνωσε την πρώτη beauty συνεργασία του με τη L'Oreal Paris μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Ιnstagram και ταυτόχρονα τη δημιουργία μίας limited edition συλλογής με 12 εντελώς νέες αποχρώσεις.

Η συλλογή θα κάνει το ντεμπούτο της στo runway για το σόου του οίκου Balmain πριν την Eβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, το Σεπτέμβριο, προφανώς στην επίδειξη του οίκου.

Τα κραγιόν της συνεργασίας αυτής θα ανήκουν στην οικογένεια των αγαπημένων κραγιόν της L'Oreal Paris, Color Riche.


Tags: loreal paris, balmain, ομορφιά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)