ΟΜΟΡΦΙΑ

Όλο το καλοκαίρι σε ένα άρωμα

Σταύρη Φράγκου


  • Η Nuxe κατάφερε να αιχμαλωτίσει το καλοκαίρι μέσα στο Delicious Fragrant Water.

    Η Nuxe κατάφερε να αιχμαλωτίσει το καλοκαίρι μέσα στο Delicious Fragrant Water.

H Nuxe κατάφερε να αιχμαλωτίσει το καλοκαίρι μέσα στο Delicious Fragrant Water, ένα νέο εθιστικό άρωμα που φέρνει το φως και τον ήλιο στο σώμα μας, τονίζοντας τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό μας.

Οι σταγόνες του Delicious Fragrant Water -το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη σειρά Nuxe Sun- προσφέρουν μοναδική εμπειρία που μπορεί να αλλάξει τη διάθεση μας αμέσως και μας γεμίζει ενέργεια, ομορφιά και ζεστασιά, χάρη σε μια μαγευτική οσφρητική πυραμίδα. 
Το Delicious Fragrant Water συνθέτει αρωματικά μια όμορφη καλοκαιρινή ημέρα, ενώ το υπέροχο μπουκάλι του φέρνει στα μάτια μας ένα ερωτικό ηλιοβασίλεμα, χάρη στις ζεστές αποχρώσεις του, από βαθύ πορτοκαλί και χρυσοκίτρινο μέχρι το υπέροχο τιρκουάζ.

Η πρόεδρος της Nuxe, Aliza Jabès δήλωσε γι’ αυτή τη δημιουργία, «Το ονειρικό άρωμα του ήλιου αγκαλιάζει τη σειρά Nuxe Sun. Ήθελα να δημιουργήσω ένα άρωμα για όλες αυτές τις γυναίκες που γοητεύονται από αυτήν την ελκυστική μυρωδιά. Ήρθε λοιπόν το Delicious Fragrant Water, ένα αναζωογονητικό eau de toilette με νότες ήλιου, που θα παρατείνει την ευχαρίστηση μιας ηλιόλουστης μέρας όλο τον χρόνο. Είναι κάτι παραπάνω από ένα άρωμα, είναι ένας πανέμορφος ήλιος που λάμπει πάνω στο δέρμα σας».

Tips
- Ψεκάστε μία φορά στο αέρα και περπατήστε διαπερνώντας το. 
- Mπορείτε να ψεκάσετε στη βούρτσα μαλλιών σας για να δημιουργήσετε ένα αρωματικό πέπλο.


Tags: nuxe, Delicious Fragrant Water, άρωμα, ομορφιά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)