ΑΣΤΡΑ

Τα άστρα σήμερα, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!

    ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!

Από σήμερα τα πράγματα μας δείχνουν ένα σαφώς πιο δύσκολο πρόσωπο, μια και ο Ερμής συνεχίζει τα πλανητικά ραντεβού του και αυτή τη φορά πραγματοποιεί μια όψη τετραγώνου με τον ''Μετρ'' των ψευδαισθήσεων, τον Ποσειδώνα!

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Τις ημέρες αυτές λοιπόν, μπορεί να νιώσουμε πως κινούμαστε κάτω από ένα πραγματικό κομφούζιο, τόσο εσωτερικά όσο και γύρω μας! Αρχικά υπάρχει μια πλήρης ασυνεννοησία σε ό,τι σχετίζεται με την επικοινωνία και είναι πολύ πιθανό ακόμα και για ασήμαντο λόγο, να δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να είσαι σαφής και συγκεκριμένος σε ό,τι λες, γιατί είναι πολύ εύκολο άλλα να λες εσύ και άλλα να καταλαβαίνουν οι άλλοι, και το αντίθετο!

Υπάρχει επίσης και η διάθεση να βλέπεις την καθημερινότητά σου, μέσα από την οπτική των… ροζ γυαλιών, όπου όλα φαίνονται διαφορετικά, όμορφα, πολλές φορές εξιδανικευμένα… Πολύ πιθανόν επίσης, να νιώσεις την ανάγκη να αποκαλύψεις κάποια μυστικά, όμως να θυμάσαι ότι και αυτό μπορεί να είναι εστία δυσαρμονίας στις σχέσεις σου.

Να θυμάσαι πως χρειάζεται να σκέπτεσαι διπλά και τριπλά πριν κανείς μία κίνηση τέτοιου τύπου, ενώ σημαντικό επίσης είναι να φιλτράρεις όποια πληροφορία ή είδηση έρχεται τώρα στα αυτιά σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε σωρεία ψευδών ειδήσεων.

Άλλωστε, Ερμής – Ποσειδώνας αφορά πάντα και το ψέμα, αυτό που βγαίνει αβίαστα, συνειδητά ή ασυνείδητα, όμως παραπλανεί και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να κάνει και ζημιά!

Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις κυρίως τα θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, τουλάχιστον αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος τόσο γι’ αυτό που υποστηρίζεις, όσο και για τα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις και συναλλάσσεσαι.

Κυρίως όμως, απόφυγε οριστικές αποφάσεις και δεσμεύσεις ή υπογραφές εγγράφων και συμφωνιών, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουν να τηρηθούν ή πως δεν υπάρχει κι ένα παρασκήνιο που δεν γνωρίζεις. Είναι πολύ εύκολο να βρεθείς στο ρόλο του… ''θύματος'' αλλά και του ''θύτη'', με τις αντίστοιχες συνέπειες φυσικά.

Δεν αποκλείεται επίσης να μας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν θρησκευτικά ζητήματα, ενώ οι μέρες αυτές στη θετική τους εκδοχή, είναι κατάλληλες για πνευματικές αναζητήσεις, διαλογισμό και προσευχή.

Επίσης προσοχή και κατά τις οικονομικές συναλλαγές, γιατί κι εδώ υπάρχει ο κίνδυνος του λάθους ή της εξαπάτησης.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα

Και κυρίως για τους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται επαγρύπνηση σε κάθε τι που νοιώθετε πως σας γεννά αμφιβολίες. Μη βιάζεστε να κάνετε κινήσεις ή να πάρετε αποφάσεις, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσετε να τις υποστηρίξετε στην πορεία, και κυρίως μη δεσμεύεστε αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι πως θα μπορέσετε να εξυπηρετήσετε την απόφασή σας.

Πηγή: myastro.gr


Tags: άστρα, Τετάρτη 14 Ιουνίου, Ερμής, τετράγωνο Ποσειδώνας

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)