ΑΣΤΡΑ

Τα άστρα την Τετάρτη 21 Ιουνίου, με Ήλιο κι Ερμή στον Καρκίνο

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Η πιο δυνατή επικοινωνία γίνεται όταν μιλάς μέσα από την καρδιά σου!

    ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Η πιο δυνατή επικοινωνία γίνεται όταν μιλάς μέσα από την καρδιά σου!

Εγκαταλείποντας το κλίμα των αέρινων Διδύμων, μπαίνουμε σε έναν κύκλο όπου το μυαλό αλλά και η έκφρασή μας, περνούν σε μια φάση πιο συναισθηματική, αποκτάμε περισσότερα φίλτρα ως προς τις εκτιμήσεις μας και αναζητάμε ό,τι μας δίνει ασφάλεια, εσωτερικά ή εξωτερικά!

Φίλες και φίλοι, καλώς ήρθατε στο ζώδιο του Καρκίνου! Ήλιος αλλά και Ερμής κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε αυτήν την υδάτινη ζωδιακή περιοχή, που χρειάζεται να μάθουμε να ''δουλεύουμε'' διαφορετικά απ’ ό,τι κάναμε μέχρι τώρα.

Ήλιος κι Ερμής στον Καρκίνο

Οι πλανήτες στα ζώδια του Νερού σχετίζονται με τον ψυχισμό του ατόμου. Κι όταν λέμε ψυχισμό, μιλάμε για συναισθήματα. Ό Ήλιος στο ζώδιο αυτό, θα σε ωθήσει να αναζητήσεις τη ρίζα, την αιτία των όποιων προβλημάτων μπορεί να σε απασχολούν. Παράλληλα όμως, θα σε κάνει και ιδιαιτέρως ευαίσθητο στις εξωτερικές δονήσεις, έτσι που μια απλή πληροφορία ή είδηση, σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να σε αποπροσανατολίσει ή να σε αποσυντονίσει!

Γεγονός είναι πως και οι εκπρόσωποι του ζωδίου αυτού λαμβάνουν κάθε τι εσωτερικά, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά ευμετάβλητοι ως προς τις διαθέσεις ή την ψυχολογία τους.

Έτσι λοιπόν, ο μήνας αυτός αυξάνει κατά πολύ την ευαισθησία σου, σε κάνει απείρως πιο ευάλωτο, πιο ευσυγκίνητο, και πολλές φορές μπορεί να νοιώσεις την ανάγκη να κλειστείς στο προστατευτικό ''καβούκι'' του εαυτού σου και να απομονωθείς από όλους και από όλα!

Εκείνο που πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τέτοιου είδους ''σκοπέλους'' και τάσεις, είναι να ενισχύσεις τις... “σταθερές” σου. Με τι νοιώθεις καλά; Ποια πρόσωπα σε βοηθούν να είσαι ο εαυτός σου και είναι πάντα κοντά σου; Αυτοί (πάντα, αλλά τώρα πολύ περισσότερο) λειτουργούν σαν ασπίδα απέναντι σε ό,τι μπορεί να σε κάνει να βγαίνεις από τα νερά σου, απέναντι σε ό,τι σου δημιουργεί ανισορροπία στην καθημερινότητά σου.

Φυσικά, η περίοδος αυτή έχει αρκετή δράση, έχει εξελίξεις που μπορεί να επιφέρουν πολύ καλά αποτελέσματα σε ό,τι σχετίζεται με την επαγγελματική ζωή και τις υποθέσεις της, μια και τώρα (σε αντίθεση με την προηγούμενη περίοδο, των Διδύμων) υπάρχει μεθόδευση, σχεδιασμός και οργάνωση σε όποιο εγχείρημα ή σχέδιο σε απασχολεί.

Σε πιο προσωπικό επίπεδο, υπάρχει μια σύσφιξη σχέσεων, που προκύπτει από την ανάγκη σου να βρίσκεσαι με πρόσωπα, που τα νοιώθεις πραγματικά κοντά σου.

Και φυσικά, είναι ένας άκρως ερωτικός μήνας, που θα ξεδιπλώσει όλες εκείνες τις πτυχές του συναισθήματός σου και θα ανανεώσει κατά πολύ τις ερωτικές σχέσεις, δίνοντάς μια νέα πνοή και διάθεση τόσο σε παλιές, όσο και σε καινούργιες σχέσεις! Μην ξεχνάς πως ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια του Ζωδιακού κύκλου και έτσι μπορείς να ποντάρεις σε μια σημαντική ανανέωση και στον τομέα αυτόν!

Στο όλο αυτό κλίμα, έρχεται και ο Ερμής να προσθέσει τη δική του πινελιά και φυσικά τη δική του επιρροή, συμμετέχοντας με τον τρόπο του, που εκδηλώνεται μέσα από τη σκέψη, την έκφραση και την επικοινωνία.

Ο παρορμητισμός του Καρκίνου θα κάνει τον Ερμή ευκίνητο και ευέλικτο, συχνά και ανήσυχο. Θα έχεις την τάση να σκέπτεσαι, να διυλίζεις τις πληροφορίες περισσότερο απ’ ό,τι έκανες μέχρι τώρα, ενώ κύριος πληροφοριοδότης σου σε πολλές περιπτώσεις, θα είναι το… ένστικτό σου, το όποιο χρειάζεται να ακολουθείς ευλαβικά!

Υπάρχει ισχυρό το ένστικτο της αυτοπροστασίας με τον Ερμή σε αυτήν την ζωδιακή περιοχή, που πραγματικά μπορεί να σε αποτρέψει από πολλές κακοτοπιές, αρκεί φυσικά να είσαι συντονισμένος μαζί του.

Εκείνο που καλό είναι να προσέξεις περισσότερο, είναι μια τάση να λειτουργείς με έναν πιο ''μηχανικό'' τρόπο, γιατί έτσι μπορεί να υποπέσεις σε λάθος επιλογές ή λανθασμένες κινήσεις

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή

Ήλιος και Ερμής, κατά την είσοδό τους στον Καρκίνο, συναντιούνται σε μια όψη συνόδου, δημιουργώντας ένα κλίμα κατάλληλο για πάσης φύσεως επικοινωνίες και συζητήσεις. Μόνο που τώρα, όλα κινούνται κάτω από μια έντονα συναισθηματική διάθεση, που διευκολύνει και την έκφραση, αλλά και την κατανόηση.

Είναι πολύ πιθανό να έρθεις μπροστά σε όμορφα μηνύματα ή ειδήσεις, που με κάποιο τρόπο σε διευκολύνουν, ενώ μπορεί να συζητήσεις ή να οργανώσεις το ταξίδι των διακοπών σου!

Να θυμάσαι ωστόσο, πως σε ό,τι κάνεις, απαραίτητη είναι η αυθεντικότητα και ό,τι αντιπροσωπεύει την αλήθεια σου, γι’ αυτό τις ημέρες αυτές, πέρα από τις οικονομικές συζητήσεις και τα επαγγελματικά ανοίγματα που ευνοούνται πολύ, οι προσωπικές συζητήσεις είναι αυτές που σου δίνουν ένα μεγάλο βήμα, για να εκφράσεις αυτό που νοιώθεις ή να επιτρέψεις στους άλλους να εκφράσουν αυτό που μπορεί να νοιώθουν για εσένα.

Είναι μια στιγμή ''τόνωσης'' απέναντι σε ό,τι μπορεί να σε κάνει να αποσυνδέεσαι από τους αγαπημένους σου στην καθημερινότητα… Τις ημέρες αυτές έχεις τη δυνατότητα να αμβλύνεις τις διαφορές και να ενισχύσεις τα κοινά σημεία.
Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ήλιο και τον Ερμή στον Καρκίνο

Από την νέα θέση του Ηλίου και του Ερμή, ευνοούνται κυρίως οι εκπρόσωποι της Υδάτινής Τριπλότητας, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, που θα μπορέσουν να κάνουν ένα σημαντικό restart στις όποιες υποθέσεις ή σχέδιά τους, αλλά κυρίως στη ερωτική τους ζωή, ανανεώνοντας τα συναισθήματά τους, αλλά και τη σχέση τους.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μπορεί να νοιώσετε πως… προκαλείστε και πως το ''παιχνίδι'' γύρω σας γίνεται πιο πολύπλοκο, σε κάθε επίπεδο. Να θυμάστε πως είναι απαραίτητο να φιλτράρετε καθετί, είδηση, επικοινωνία, συναίσθημα, πριν κάνετε την όποια κίνηση, αλλά κυρίως να είστε συντονισμένοι με τη βαθιά σας επιθυμία, αλλά και την αλήθεια σας. Έτσι, μπορείτε να καταφέρετε πολλά και σημαντικά!

Πηγή: Myastro.gr


Tags: άστρα, Τετάρτη 21 Ιουνίου, Ήλιος, Ερμης, Καρκίνος

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)