ΑΣΤΡΑ

Τα άστρα την Πέμπτη 22 Ιουνίου, με τις όψεις Αφροδίτης και Άρη

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

    Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Ένα χαμογελαστό πρόσωπο στον καθρέφτη μου, μπορεί να φτιάξει όχι μόνο τη δική μου ημέρα, αλλά και των γύρω μου!

Τις μέρες που θα ακολουθήσουν πρόκειται να έρθεις σε επαφή με εκείνες τις βαθιές σου ανάγκες, που μέσα στην καθημερινότητα τις αφήνεις πιο πίσω ή δε συνηθίζεις να τους δίνεις και μεγάλη σημασία, γιατί συνήθως σε ταλαιπωρούν όταν δεν εκπληρώνονται. Και μιλάμε για τις επιθυμίες της καρδιάς σου, που πάντα ή σχεδόν πάντα, σου είναι δύσκολο να ελέγξεις ή να διαχειριστείς, μια και η καρδιά έχει τη δική της λογική και το δικό της τρόπο να βλέπει τα πράγματα. Έτσι λοιπόν, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου έρχεται να σου υπενθυμίσει την ανάγκη σου για... έρωτα, μοίρασμα, συνύπαρξη, πάθος και όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα… Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στην ημέρα του Σαββάτου και συνοδεύει την Νέα Σελήνη του μήνα, είναι αυτό που δίνει στον κύκλο αυτόν μια έντονα ερωτική διάσταση!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Μην ξεγελιέσαι… Έρωτας δεν είναι μόνο η σχέση σου με το αντικείμενο του πόθου σου, ακόμη κι αν αυτό έρχεται σε πρώτο πλάνο. Έρωτας είναι η ίδια η ζωή, ο τρόπος που την βλέπεις, ο τρόπος που ζεις την κάθε σου στιγμή και κυρίως, έρωτας είσαι εσύ…

Το σημαντικό είναι να είσαι ένας ερωτικός άνθρωπος, να μπορείς να απολαμβάνεις με την ψυχή και την καρδιά σου τις εμπειρίες της καθημερινότητάς σου! Όλα αποκτούν διαφορετικό χρώμα όταν τα βλέπεις από αυτήν την οπτική… Για σκέψου το λίγο, έτσι μπορείς να βιώσεις στο έπακρο την κάθε ερωτική εμπειρία που σου χτυπά την πόρτα!

Γιατί το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σού υπόσχεται δυνατές ερωτικές συγκινήσεις… Μοναδικές, μοιραίες συναντήσεις και αποκορύφωση του συναισθήματος… Μπορείς να το εισπράξεις και μπορείς να το ζήσεις στο έπακρο!

Όμως, αναρωτήσου: Πόσο έτοιμος είσαι; Γιατί οι έρωτες που ανθίζουν κάτω από την όψη αυτή δεν είναι ούτε απλοί, ούτε εύκολοι… Ίσως είναι για τους μυημένους, αυτούς που εκπέμπουν σε υψηλές ενεργειακές δονήσεις, και κυρίως γι’ αυτούς που ζουν ερωτικά...

Νέες γνωριμίες, αλλά και η αναβίωση παλιών ερωτικών συγκινήσεων, ανεβάζει πολύ υψηλά το θερμόμετρο της περιόδου και σου προσφέρει το έδαφος που θα ήθελες, για να εκφραστείς και να ανταποκριθείς σε πολύ υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις!

Να θυμάσαι όμως πως αυτό που θα βιώσεις, εξαρτάται σε κάθε περίπτωση από εσένα και από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις την ίδια τη ζωή!

Και κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, αλλά ακόμα και αν έχεις στο γενέθλιο χάρη του σε όψη την Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, είναι η στιγμή που μπορεί να σε αποζημιώσει και για παλιότερες απογοητεύσεις που ενδεχομένως βίωσες με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, αλλά και να φέρει στα πόδια σου ένα πρόσωπο, με το οποίο το μέλλον σου προοιωνίζεται έντονο και ιδιαιτέρως ενδιαφέρον… Πάντα όμως είναι στο δικό σου χέρι (και κυρίως στη δική σου καρδιά) ο τρόπος που θα το αξιολογήσεις και πολύ περισσότερο θα το χειριστείς ή θα το βιώσεις!
Ο Άρης σε τετράγωνο με Δία

Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία, που κορυφώνεται την ημέρα της Κυριακής και συνοδεύει επίσης την Νέα Σελήνη του μήνα, θα λειτουργήσει σαν το… λάδι στη φωτιά, πυροδοτώντας κάθε συναίσθημα και κάθε εμπειρία, με μεγαλύτερη ένταση, απ’ ό,τι πραγματικά έχει…

Ναι, φυσικά και έχεις ανάγκη να ξέρεις που πηγαίνεις, τι νοιώθει ο άλλος για εσένα, να έχεις σταθερότητα, αλλά για σκέψου, μήπως τα υπερεκτιμάς όλα αυτά; Ή μήπως τα κάνεις να φαίνονται μεγαλύτερα απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα;

Το τετράγωνο αυτό σε καλεί να ζήσεις έντονα, ευχάριστα, συναρπαστικά, να απορροφήσεις όλους τους θετικούς κραδασμούς της περιόδου, δημιουργώντας ένα όμορφο κλίμα στην καθημερινότητά σου ή στις σχέσεις σου.

Όμως να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς και να υπερβάλεις στις απαιτήσεις ή στις αντιδράσεις σου, προβάλλοντας το Εγώ σου και τις ανάγκες σου... Εδώ χρειάζεται το μέτρο εκείνο που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες σου! Βρίσκεται μέσα σου και δεν έχεις παρά να το ανακαλέσεις… Εσύ δημιουργείς αρμονία γύρω σου και εσύ μπορείς να τη χαλάσεις!

Σε ένα άλλο επίπεδο, το τετράγωνο Άρη – Δία μπορεί να κρύβει ευκαιρίες επαγγελματικής μορφής, που χρειάζεται να διαχειριστείς με δεξιότητα και σύνεση, χωρίς υπέρμετρο ενθουσιασμό ή παρόρμηση. Και να είσαι σίγουρος πως μπορεί να βγεις πολλαπλά ωφελημένος!

Και κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Σκορπιούς και Ιχθύς του δευτέρου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, έχεις πολλούς λόγους να νοιώθεις και να είσαι καλά. Άδραξε τις όποιες ευκαιρίες, είτε αυτές μπορεί να αφορούν τη δυνατότητα μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού που θα σε ανανεώσει, είτε σχετίζονται με την επαγγελματική σου ζωή. Να θυμάσαι όμως, πως κάθε υπερβολή μπορεί να αντιστρέψει το καλό αποτέλεσμα… Είναι στο χέρι σου, σε κάθε περίπτωση! .


Tags: άστρα, Πέμπτη, Ιουνίου, όψεις, Αφροδίτη, Άρης

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)