ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Της Μυρτώς Τριχείλη

Πείτε ναι στα φορέματα αποκαλύπτοντας τις τέλειες γάμπες σας!


  • Για όσες θέλουν να αποκτήσουν τέλειες, καλοσχηματισμένες γάμπες συγκεντρώσαμε μερικές ασκήσεις κλειδιά για γρήγορα αποτελέσματα.

    Για όσες θέλουν να αποκτήσουν τέλειες, καλοσχηματισμένες γάμπες συγκεντρώσαμε μερικές ασκήσεις κλειδιά για γρήγορα αποτελέσματα.

Ο καιρός είναι άκρως ανοιξιάτικος όπως η εποχή το επιβάλλει και η διάθεση μας για κοντά ρούχα, φορέματα και σορτσάκια βρίσκεται στο απόγειο της. Για όσες θέλουν να αποκτήσουν τέλειες, καλοσχηματισμένες γάμπες, που θα ξεπροβάλλουν εντυπωσιακά μέσα από τα "δροσερά" ρούχα αυτής της σεζόν, συγκεντρώσαμε μερικές ασκήσεις κλειδιά για γρήγορα αποτελέσματα:

1. Balance. Σε όρθια θέση με τα πόδια στο άνοιγμα της λεκάνης σας, ανασηκώστε τις φτέρνες, ισορροπώντας στις μύτες των ποδιών σας. Εάν θέλετε να αυξήσετε το επίπεδο δυσκολίας εκτελέστε την άσκηση με αλτήρες, εκτελώντας και πάλι την ίδια κίνηση με ακρίβεια. Σε περίπτωση που σας είναι δύσκολο να ισορροπήσετε, μπορείτε να κρατηθείτε από ένα σταθερό σημείο για να βοηθήσετε το σώμα σας στην αρχή. Πραγματοποιήστε 2-3 σετ των 15 επαναλήψεων.

2. Χαμηλά άλματα. Για τη συγκεκριμένη άσκηση ενώστε τα πόδια σας, με τα γόνατα σας να είναι ελαφρώς λυγισμένα και τα χέρια σας ίσια μπροστά στο ύψος του στήθους, με τους αγκώνες λυγισμένους. Έπειτα, ξεκινήστε να κάνετε άλματα όσο πιο γρήγορα μπορείτε, σαν να κάνατε σχοινάκι. Τα άλματα αυτά πρέπει να είναι σύντομα και δεν απαιτούν μεγάλη ώθηση. Δύο ή τρία σετ των 40-50 από αυτά τα χαμηλά άλματα είναι η βάση για να δυναμώσουν οι γάμπες σας.

3. Χιαστί. Σκεφθείτε μια νοητή ευθεία γραμμή στο πάτωμα και σταθείτε με το ένα πόδι από τη μία πλευρά της και το άλλο από την άλλη. Ξεκινήστε να περπατάτε χιαστί περνώντας το αριστερό σας πόδι στη δεξιά πλευρά της γραμμής και το δεξί στην αριστερή. Φροντίστε να περπατάτε αργά πατώντας πρώτα καλά στις φτέρνες και ολοκληρώνοντας τα βήματά σου στις μύτες των ποδιών. Στοχεύστε σε 4 σετ, με 6 βήματα για κάθε πόδι.


Tags: φόρεμα, γάμπες, γυμναστική, fitness, workout, legs, gym, skirt, dress, woman, spring

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)