ΟΜΟΡΦΙΑ

Το Jimmy Choo L EAU είναι η καλοκαιρινή έκφραση της δυναμικής γυναίκας

Σταύρη Φράγκου


  • Δημιουργημένο από την αρωματοποιό Juliette Karagueuzoglou, το άρωμα Jimmy Choo L EAU ξυπνά μια λαμπερή θηλυκότητα

    Δημιουργημένο από την αρωματοποιό Juliette Karagueuzoglou, το άρωμα Jimmy Choo L EAU ξυπνά μια λαμπερή θηλυκότητα

Το Jimmy Choo L’EAU είναι μια καλοκαιρινή έκφραση της δυναμικής, σαγηνευτικής και περιπετειώδης γυναίκας Jimmy Choo. Είναι τόσο εκλεπτυσμένη όσο και προκλητική, τόσο κομψή όσο και τολμηρή; η αντιφατική φύση της γυναίκας Jimmy Choo ταιριάζει απόλυτα με το έντονο και ελεύθερο πνεύμα και την αισθησιακή θηλυκότητα του αρώματος L’EAU.

Το άρωμα
Δημιουργημένο από την αρωματοποιό Juliette Karagueuzoglou, το άρωμα Jimmy Choo L’EAU ξυπνά μια λαμπερή θηλυκότητα καθώς το άρωμα συνδυάζει μια συμφωνία από λουλουδένιες, φρέσκιες και μοσχοβόλες νότες. Νότες κορυφής από λουλούδια ιβίσκου και περγαμόντου αναμειγνύονται με γλυκό νεκταρίνι και άνθη παιωνίας στη καρδιά του αρώματος. Οι φρουτώδεις και λουλουδάτες νότες γειώνονται από τις νότες βάσης του αρώματος από μεθυστικό ξύλο κέδρου, και μόσχους, ενσωματώνοντας τις αισθησιακές, αλλά ταυτόχρονα και τις γλυκές αντιθέσεις, στη καρδιά της γυναίκας Jimmy Choo.
Νότες Κορυφής: Λουλούδια Περγαμόντου και Ιβίσκου
Νότες Καρδιάς: Νεκταρίνι και Παιωνία
Νότες Βάσης: Ξύλο Κέδρου και Μόσχοι

Το Μπουκάλι
Εμπνευσμένο από το Βενετικό γυαλί Μουράνο, το οβάλ σχήμα του μπουκαλιού εμπερικλείει το ιριδίζων υγρό του αρώματος. Η μακρόστενη φόρμα του μπουκαλιού προσφέρει μια πιο λεπτή και πιο εκλεπτυσμένη σιλουέτα σε ένα απαλό ροζ χρώμα ζωντανεύοντας την αντίληψη μιας ντελικάτης και αισθησιακής θηλυκότητας. Το κομψό μπουκάλι φέρει στη κορυφή του ένα τρισδιάστατο σε απαλό ροζ κύβο με μεταλλικές άκριες πώμα, προσθέτοντας ένα αέρα μοντερνισμού στο πολυτελές σχέδιο. Το αιθέριο, εξωτερικό κουτί του αρώματος είναι διακοσμημένο με το μοτίβο από δέρμα φιδιού – την υπογραφή της μάρκας Jimmy Choo – σε απαλό ροζ χρώμα.


Tags: Jimmy Choo L EAU, Jimmy Choo, L EAU, άρωμα, καλοκαιρινό, καλοκαίρι, γυναίκα, ομορφιά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)