ΑΣΤΡΑ

Τα άστρα την Τρίτη 11 Ιουλίου, με την Σελήνη στον Υδροχόο

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Φυσικά, μπορείς να εισπράξεις και ευχαρίστηση και ανάταση και θετική ενέργεια, τόσο από την ψυχή σου όσο και από τους γύρω σου…

    Φυσικά, μπορείς να εισπράξεις και ευχαρίστηση και ανάταση και θετική ενέργεια, τόσο από την ψυχή σου όσο και από τους γύρω σου…

Είναι πολλοί οι λόγοι που τις ημέρες αυτές μπορεί να κάνουν το στομάχι σου να σφίγγεται περισσότερο και να σε βάζουν στη δίνη του αρνητισμού και του περιορισμού! Ήλιος – Πλούτωνας σε ενέργεια και σήμερα, μια όψη που σε προκαλεί να βγεις από τα συνηθισμένα σου όρια και πλαίσια, και να ακολουθήσεις αυτό που σου επιβάλλει ο έξω κόσμος… στο παιχνίδι της ύλης, του χειρισμού, της επιβολής, ένα παιχνίδι που σκοπό έχει να σε απομακρύνει από το κέντρο σου και την αλήθεια σου! Όμως, από την άλλη πλευρά, η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σήμερα, έρχεται να σου θυμίσει την αληθινή σύνδεσή σου με τους άλλους!
Η Σελήνη στον Υδροχόο

Αυτήν που σου δίνουν οι παρέες, η ανταλλαγή απόψεων με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, η συλλογικότητα και ό,τι μπορει να μοιράζεσαι με τους άλλους, που προάγει τον ιδεαλισμό σου, το μυαλό σου, ενώ σε βελτιώνει ως άνθρωπο και ως προσωπικότητα!

Γιατί, το ξέρεις (ή μπορείς πάντα να το ανακαλύψεις) πως σε κάθε δυσκολία, εσωτερική ή εξωτερική, υπάρχει πάντα κάτι που την εξισορροπεί. Κι αυτό έρχεται και μέσα από τους άλλους, από μια μερίδα ανθρώπων, με τους οποίους έχεις να μοιραστείς μια υγιή και καλή σχέση.

Άνοιξε λοιπόν την οθόνη του μυαλού σου και δες σε αυτήν όλο το τοπίο της ζωής σου, αυτό που σε κάνει να χαίρεσαι, να επικοινωνείς, να δίνεις και να παίρνεις, και στρέψε εκεί όλη την ενέργεια και το ενδιαφέρον σου.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, θα σε οπλίσει με αισιοδοξία, με χαμόγελο, και θα αναδείξει όλες εκείνες τις δεξιότητες, που σου δίνει η αισιόδοξη οπτική σου απέναντι στα πράγματα!

Φυσικά, μπορείς να εισπράξεις και ευχαρίστηση και ανάταση και θετική ενέργεια, τόσο από την ψυχή σου όσο και από τους γύρω σου… Πολλές φορές θα διαπιστώσεις πως είναι μόνο μια απλή μετακίνηση της δικής σου θέσης, που αλλάζει τον κόσμο σου ολόκληρο! Και πως ένα απλό χαμόγελο, πάντα ή σχεδόν πάντα θα σου επιστραφεί, όπως και η καλή διάθεση επίσης!

Έτσι λοιπόν, ξέρεις πως η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει λόγους να βγεις από τον λαβύρινθο των αρνητικών σκέψεων. Απλά χρειάζεται να το επιλέξεις και να το ακολουθήσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Υδροχόο

Και κυρίως αν ανήκεις στους Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου, η σημερινή ημέρα μπορεί να σου δώσει πολλούς λόγους να χαμογελάσεις. Πολλούς λόγους να ανταλλάξεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αλλά και λόγους να χαρείς με την παρέα των φίλων σου. Μπορείς να διαλέξεις ό,τι σου κάνει ή και όλα. Γιατί πάντα μπορείς να βρεις λόγους για να χαίρεσαι!

Πηγή: myastro.gr


Tags: ευχαρίστηση, ζώδια, άποψη, σχέσεις ενέργεια

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)