ΑΣΤΡΑ

Τα άστρα την Τετάρτη 12 Ιουλίου, με την Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό

Γαβριέλα Αγησιλάου


  •  ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Οι μικρές εκπλήξεις είναι αυτές που μπορεί να ανανεώσουν τη διάθεσή σου.

    ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Οι μικρές εκπλήξεις είναι αυτές που μπορεί να ανανεώσουν τη διάθεσή σου.

Καλό είναι να κάνεις για λίγο ένα διάλειμμα από όλα όσα σε κάνουν να προβληματίζεσαι ή να πιέζεσαι. Από σήμερα και όσο περνούν οι μέρες, το κλίμα γίνεται πιο ελαφρύ, οι διαθέσεις ανανεώνονται και μια ανασύνταξη δυνάμεων είναι μάλλον… απαραίτητη! Βεβαίως, τις ημέρες που διανύουμε όλα βρίσκονται κάτω από μια… υποβόσκουσα ένταση, που σε πολλές περιπτώσεις εκδηλώνεται απροσδόκητα και ξαφνικά, και αρκεί μια μικρή αφορμή για να ανατραπεί η φαινομενική ηρεμία.

Άρης και Ήλιος στο 3ο δεκαήμερο του Καρκίνου

Και κυρίως για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η διέλευση του Άρη και του Ήλιου στο τρίτο δεκαήμερο του Καρκίνου, δυναμιτίζει συχνά –πυκνά την καθημερινότητά τους με ποικίλα θέματα και προβλήματα, που συχνά τους κάνουν να χάνουν το μέτρο και να εμπλέκονται σε καταστάσεις, που ομολογουμένως όχι μόνο δεν τους διευκολύνουν, αλλά δημιουργούν εντάσεις και προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η περίοδος αυτή απαιτεί αποστάσεις και ψυχραιμία, μια και συχνά είτε είναι αυτοί που υποκινούν τα όποια θέματα έρχονται στο προσκήνιο, είτε ανταποκρίνονται με παρόρμηση σε ό,τι τώρα εκδηλώνεται στην καθημερινότητά τους, με αποτέλεσμα συχνά να χάνουν τις ισορροπίες τους. Σε κάθε περίπτωση, οι αποστάσεις είναι σωτήριες.

Η Σελήνη από τον Υδροχόο στους Ιχθείς

Ωστόσο, και σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου συνεχίζει να δημιουργεί θετικές προϋποθέσεις για την εξέλιξη της ημέρας, ενισχύοντας κάθε είδους δημιουργική διάθεση και φέρνοντας ένα καλό κλίμα στην επικοινωνία.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στις 3:40 μ.μ. ενισχύει τη διάθεση για πράγματα έξω από τα συνηθισμένα, που διεγείρουν τη σκέψη σου! Αναζητάς κάτι που θα σε συνεπάρει και θα σε συγκινήσει. Μπορεί στις ώρες αυτές να υπάρξουν γεγονότα που εκδηλώνονται μέσα από συζητήσεις ή ξαφνικά νέα, ειδήσεις ή ακόμα και συναντήσεις, που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Στις 6:51 μ.μ. η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο το διήμερο που θα ακολουθήσει, όπου το συναίσθημα περνά σε πρώτο πλάνο και η ανάγκη για να το μοιραστείς και να το ανταλλάξεις με τα κατάλληλα πρόσωπα, είναι αυτή που θα σε χαρακτηρίσει.
Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στους Ιχθείς;

Και φυσικά, οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες είναι αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν και τη διάθεσή τους, αλλά και τις σχέσεις τους!


Tags: άστρα, ζώδια

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)