ΟΜΟΡΦΙΑ

To άρωμα του Alber Elbaz είναι διαχρονικό

Σταύρη Φράγκου


  • Δεν έχεις κανένα σημείο αναφοράς παρά μόνο τις ιδέες σου γιατί θέλεις να δημιουργήσεις κάτι εντελώς καινούργιο

    Δεν έχεις κανένα σημείο αναφοράς παρά μόνο τις ιδέες σου γιατί θέλεις να δημιουργήσεις κάτι εντελώς καινούργιο

Μπορεί το όνομα του να συνδέεται αμέσως με τον οίκο Lanvin αφού για πάρα πολλά χρόνια ήταν η προέκτασή του. Το 2015 ο Alber Elbaz αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να αποχωρήσει κάνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό, να ετοιμάσει το πρώτο του άρωμα σε συνεργασία με τον Γάλλο αρωματοποιό Frederic Malle, το οποίο έχει τον τίτλο Superstitious.

Ο Alber μιλώντας για το νέο του άρωμα, λέει ότι νιώθει μεγάλη αυτοπεποίθηση καθώς το νέο του άρωμα πρόκειται να περάσει το δύσκολο τεστ του χρόνου αφού πρόκειται για ένα διαχρονικό άρωμα.

"Είναι ένα άρωμα που θα μπορούσε να γίνει στην Αφρική ή στο Παρίσι. Και θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί το 1930 ή και το 2018! Την στιγμή που τα πάντα δημιουργούνται με βάση τα trends, εδώ θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι παγκόσμιο και διαχρονικό, σαν ένα όνειρο", δηλωσε ο Alber Elbaz για την πρώτη του αρωματική απόπειρα.

Όσον αφορά το πόσο διαφορετικό είναι να δημιουργείς ένα άρωμα από το να δημιουργείς μια ολοκαίνουργια συλλογή, είπε: "Είναι ίδιο όσον αφορά την διαδικασία της δημιουργίας. Ξεκινάει σαν μια λευκή σελίδα. Δεν έχεις κανένα σημείο αναφοράς παρά μόνο τις ιδέες σου γιατί θέλεις να δημιουργήσεις κάτι εντελώς καινούργιο. Αλλά η βασική διαφορά εδώ είναι ότι εγώ έπρεπε να διηγηθώ μια ιστορία και ο αρωματοποιός να μετατρέψει την ιστορία αυτή σε άρωμα. Ο Frederic μου έδωσε το κλειδί σε αυτόν τον κόσμο των αρωμάτων και αυτό ήταν πολύ γενναιόδωρο από μέρους του!".


Tags: άρωμα, οίκος, Alber Elbaz, μόδα, ομορφιά, γυναίκα, διαχρονικό

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)