ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Bobbi Brown εμπνέεται από το surf, την άμμο και τον ήλιο

Σταύρη Φράγκου


  • Τα προϊόντα είναι ιδανικά για μια χαλαρή εμφάνιση, τέλεια για κάθε ώρα της μέρας, από τις πρώτες πρωινές βόλτες στην παραλία μέχρι τα κοκτέιλ την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

    Τα προϊόντα είναι ιδανικά για μια χαλαρή εμφάνιση, τέλεια για κάθε ώρα της μέρας, από τις πρώτες πρωινές βόλτες στην παραλία μέχρι τα κοκτέιλ την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η Bobbi Brown γι' αυτό το καλοκαίρι λανσάρει μια συλλογή εμπνευσμένη από το surf, την άμμο και τον ήλιο. Μας προκαλεί να συνδυάσουμε φρέσκο, λαμπερό δέρμα με αποχρώσεις λες και είναι βγαλμένες από αστραφτερά τυρκουάζ νερά, ηλιόλουστες ακτές και ατελείωτες μέρες χαλάρωσης στην παραλία.

Με χρώματα τα οποία είναι ιδανικά για μια χαλαρή εμφάνιση, τέλεια για κάθε ώρα της μέρας, από τις πρώτες πρωινές βόλτες στην παραλία μέχρι τα κοκτέιλ την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

LIMITED-EDITION, EYE SHADOW TRIO
Ένα μείγμα μεταλλικών, λαμπερών σκιών σε μια παλέτα περιορισμένης έκδοσης σε μπλε, χρυσές και nude αποχρώσεις. Το εξωτερικό της παλέτας είναι εμπνευσμένο από την παραλία και διαθέτει αποχρώσεις τις οποίες μπορείτε να αναμείξετε εύκολα και σας επιτρέπουν να ‘χτίσετε’ πάνω στο τελικό αποτέλεσμα, κάνοντας την όποια απόχρωση όσο ανοιχτόχρωμη ή όσο σκουρόχρωμη θέλετε.

LIMITED-EDITION, HIGHLIGHTING POWDER
Μια λατρεία-θεσμός, αυτή η high-impact πούδρα αντανακλά το φως δημιουργώντας μια λαμπερή, κολακευτική λάμψη. Διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις περιορισμένης έκδοσης, με μεταξένια υφή η οποία εφαρμόζεται ομαλά και ομοιόμορφα χαρίζοντας σας μια φωτεινή επιδερμίδα.

Τόσο οι παλέτες και τα highlighting powders είναι must have! 


Tags: Bobbi Brown, surf, άμμος, ήλιος, καλοκαίρι, υγεία, ομορφιά, γυναίκα, πρόσωπο

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)