ΟΜΟΡΦΙΑ

Το νέο πρόσωπο της L'Oreal Paris

Σταύρη Φράγκου


  • Η Camila Cabello -πρώην μέλος του συγκροτήματος Fifth Harmony-  ανακοινώθηκε ότι είναι το νέο πρόσωπο στις διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας προϊόντων ομορφιάς, L Oreal Paris.

    Η Camila Cabello -πρώην μέλος του συγκροτήματος Fifth Harmony- ανακοινώθηκε ότι είναι το νέο πρόσωπο στις διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας προϊόντων ομορφιάς, L Oreal Paris.

Η Camila Cabello -πρώην μέλος του συγκροτήματος Fifth Harmony- ανακοινώθηκε ότι είναι το νέο πρόσωπο στις διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας προϊόντων ομορφιάς, L'Oreal Paris.

Η Κουβανο-Μεξικανή τραγουδίστρια μπήκε στη λίστα με τις υπόλοιπες γυναίκες εκπροσώπους της εταιρείας L'Oreal Paris, την Eva Longoria, Julianne Moore, Jennifer Lopez, Blake Lively, Irina Shayk και όχι μόνο.

Η μόλις 20χρονών Camila δήλωσε για τον νέο της ρόλο, «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που εντάσσομαι σε αυτή την πολυπολιτισμική, πολυταλαντούχα οικογένεια δημιουργικών ανθρώπων, ηθοποιών, τραγουδιστών, μοντέλων, ανθρώπων που κυνηγούν τους στόχους τους και ακολουθούν την εσωτερική φωνή τους. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη γι’ αυτή την απίστευτη ευκαιρία που μου δίνεται να συνεργαστώ μαζί τους για να δημιουργήσουμε καμπάνιες, που ενθαρρύνουν, που πραγματικά εκφράζουν γυναίκες και κορίτσια σε όλο τον κόσμο».

Αν και η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ποια προϊόντα θα διαφημίζει η Camila Cabello, η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως δεν της αρέσουν τα έντονα χρώματα στα χείλη.


Tags: Camila Cabello, πρόσωπο, διαφημιστική, καμπάνια, εταιρεία , προϊόντα, ομορφιά, L Oreal Paris

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)