ΟΜΟΡΦΙΑ

To καλοκαίρι απαιτεί λαμπερό χρώμα στο μακιγιάζ

Δέσποινα Ισοπούλου


  • Η Lily Collins μας δείχνει πως να εφαρμόσουμε τη νέα limited edition συλλογή Lancome.

    Η Lily Collins μας δείχνει πως να εφαρμόσουμε τη νέα limited edition συλλογή Lancome.

Το καλοκαίρι είναι η καταλληλότερη εποχή για να πειραματιστούμε με τα αξεσουάρ μας, με το μακιγιάζ μας, με το χρώμα. Η καλοκαιρινή, περιορισμένης έκδοσης συλλογή της Lancome “Summer Swing” μας οπλίζει με τα απαραίτητα για nude, φωτεινή επιδερμίδα και λαμπερό χρώμα στις στα μάτια.

Καταρχάς θα αγαπήσετε την Belle de Teint Bronzer & Blush με την πρώτη ματιά, χάρη στην υπέροχη, πολυτελή της θήκη εμπνευσμένη από τη Μεσόγειο. Αλλά και όταν τη χρησιμοποιήσετε, θα εθιστείτε στο αποτέλεσμα που προσφέρει αυτή η draping και contouring παλέτα, με τις διαφανείς αποχρώσεις του ροζ και της μόκα, που σμιλεύουν το περίγραμμα του προσώπου.

Στα μάτια το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο και τολμηρό, με τις μεταλλικές λάμψεις των σκιών “Le Metallique”, οι οποίες κυμαίνονται από τους τόνους του χαλκού μέχρι το καθαρό χρυσό, αλλά και ένα έντονο βεραμάν-μπλε για υπέροχο βλέμμα, αντάξιο της πασαρέλας. Η συλλογή ολοκληρώνεται με τα αντίστοιχα μολύβια ματιών “Stylo Waterproof”

Πρόσωπο της καμπάνιας η πρέσβειρα της Lancome, Lily Collins, με ένα κομψό bohemian look, φωτογραφημένοι από τους Μert & Marcus.


Tags: Lancome, μακιγιάζ, limited edition, bronzer, σκιές ματιών

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)