ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

της Μυρτώς Τριχείλη

Είναι στ' αλήθεια αυτό το top o λόγος να κυκλοφορούμε bra-free?


  • Από τις πρώτες που αγκάλιασε τη νέα τάση η @Βellahadid

    Από τις πρώτες που αγκάλιασε τη νέα τάση η @Βellahadid

  • Model & Internet Influencer @gabbriette

    Model & Internet Influencer @gabbriette

  • Voilà! Το διάσημο STRUCTURED CORSET σε λευκό χρώμα στα €196,10 από orseundiris.com

    Voilà! Το διάσημο STRUCTURED CORSET σε λευκό χρώμα στα €196,10 από orseundiris.com

Ναι, μπορεί η απελευθέρωση από το βασικό και πολυαγαπημένο μας bra να έγινε διεθνής εορτή το 2016, με τόνους διασημοτήτων και celebrities να αποθεώνουν τη συγκεκριμένη τάση, σήμερα όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Μεγάλοι οίκοι μόδας και διεθνώς αναγνωρισμένα brands εφευρίσκουν διαρκώς καινούριους τρόπους να ενσωματώνουν μπανέλες, κορσέδες και bustiers στα κομμάτια που δημιουργούν, τα οποία αγκαλιάζονται από τα it-girls και γίνονται αμέσως καινούρια σημεία αναφοράς της street μόδας. Η αμερικάνικη εταιρία ένδυσης Orseund Iris, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη έχει καταφέρει να κάνει τις έννοιες "πουκάμισο" και "κορσές" να ακούν σε ένα πράγμα και τα πιο στιλάτα κορίτσια του Instagram έχουν ενσωματώσει στα προφίλ τους αυτό το σύγχρονο κομμάτι που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Αγαπημένες fashionistas όπως και η Leandra Medine και η Sami Miro έχουν εξερευνήσει τις δυνατότητες του συγκεκριμένου τοπ με τη βοήθεια του "layering" πάνω από πολύχρωμα t-shirts και μέσα από σακάκια, ενώ η Bella Hadid παρέμεινε πιστή στη μακρυμάνικη εκδοχή του τοπ (Orseund Iris, Off-Shoulder Knit €221,70). Αλλά πραγματικά, ποια δεν θα ενδιαφερόταν για ένα κομμάτι που θα μας απαλλάξει από το βάρος του σουτιέν;

Μπορεί αυτή η νέα τάση που πλημμύρισε το Ιnstagram να είναι περαστική, όμως σίγουρα εγείρει τη φαντασία μας για ακόμα πιο ιδιαίτερα και ευφάνταστα looks που δεν στερούνται την...άνεση!


Tags: τοπ, νέο, fresh, ideas, fashion, street, style, wear, μόδα, φοράμε, ανατροπή, κορσές

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)