ΟΜΟΡΦΙΑ

3 hairlooks που προτιμά η Μαρία Κορτζιά και πώς να τα πετύχετε


  • Gym o clock

    Gym o clock

  • Simple and Easy

    Simple and Easy

  • Fun time

    Fun time

3 χτενίσματα από το πρωί μέχρι το βράδυ

Η Μαρία Κορτζιά μας προτείνει 3 εύκολα χτενίσματα που θα συνοδεύουν τις εμφανίσεις μας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δείτε τα χτενίσματα αλλά και τα βήματα για να τα πετύχετε.

Gym o’clock
Μετά από ένα ήρεμο ξύπνημα με καφέ σειρά έχει η πρωινή γυμναστική. Ένα εύκολο χτένισμα είναι το ponytail το οποίο θα σας βοηθήσει να γυμναστείτε ελεύθερα.
Step 1 Χωρίστε τα μαλλιά σε 2 τούφες
Step 2 Μαζέψτε τα μαλλιά της μεγάλης τούφας σε ponytail
Step 3 Χτενίστε τα μαλλιά της μικρής τούφας και δέστε τα γύρω από το ponytail και βάλτε clips για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα.

Tips
Για να δημιουργήσουμε φυσικό και απαλό στυλ πρέπει να εφαρμόσουμε απαλή λοσιόν μαλλιών που προσθέτει λάμψη, επανόρθωση, ενυδάτωση και πειθαρχεί τα ατίθασα μαλλιά ενώ προστατεύει από τη θερμότητα των εργαλείων styling. Επίσης ένα Anti-Frizz προϊον θα χαρίσει αξεπέραστη λείανση με φυσικό κράτημα και κίνηση καθώς θα μειώσει το φριζάρισμα και εμποδίζει την αφυδάτωση από τα θερμικά εργαλεία styling.

Simple and easy
Αφού τελειώσαμε τη γυμναστική ήρθε η ώρα να αλλάξουμε χτένισμα και να κάνουμε ένα επίσης απλό hair look το οποίο δεν φωνάζει.
Step1 Χωρίζουμε τα μαλλιά σε τούφες
Step 2 Χτενίζουμε τα μαλλιά και εφαρμόζουμε προϊόν για να αποφύγουμε το φριζάρισμα αλλά και την καταστροφή της τρίχας από τη θερμότητα.
Step 3 Εφαρμόζουμε shine spray και είμαστε έτοιμες.

Tips
Εφαρμόστε προϊόν για λάμψη και απαλότητα το οποίο θα χαρίσει στα μαλλιά σας σαγηνευτική λάμψη και φυσικό αποτέλεσμα χωρίς φριζάρισμα.

Fun time 
Eίναι η ώρα που τελειώνουμε από όλες τις δουλειές της ημέρας και χαλαρώνουμε για ένα καφέ με φίλους. Κάνουμε ένα χτένισμα πιο παιχνιδιάρικο που αρμόζει και στη διάθεσή μας.
Step 1 Χωρίζουμε τα μαλλιά σε δυο τούφες
Step 2 Τα δένουμε μεταξύ τους και τα τεντώνουμε
Step 3 Τέλος τα τυλίγουμε και εφαρμόζουμε clips για να σταθεροποιήσουμε το αποτέλεσμα.

Tips
Για να το πετύχουμε πρέπει να εφαρμόσουμε προιόν για απαλότητα και μεταξένια υφή στα μαλλιά.


Tags: hairlooks, Μαρία Κορτζιά, ομορφιά, γυναίκα, μοντέλο

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)