ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Η Kaia Gerber είναι ίδια η Cindy Crawford στην νέα καμπάνια που πρωταγωνιστεί

Μαρίνα Χαραλάμπους


  • Δείτε εδώ την Kaia Gerber στην νέα καμπάνια που πρωταγωνιστεί

    Δείτε εδώ την Kaia Gerber στην νέα καμπάνια που πρωταγωνιστεί

Όταν βλέπεις την Kaia Gerber χρειάζεσαι λίγα δευτερόλεπτα για να καταλάβει πως δεν βλέπει παλιές φωτογραφίες της Cindy Crawford. H δεκαπεντάχρονη κόρη της Cindy Crawford και του Rande Gerber, Kaia Gerber, ακολουθεί  με μεγάλη επιτυχία τα βήματα της μητέρας της που υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της εποχής της.

Η Kaia φωτογραφήθηκε αυτή την φορά μεταξύ μονέλων και celebrities,  για την καμπάνια των T-shirts που προήλθαν από τη συνεργασία Hanes X Karla. H ίδια διάλεξε ένα λευκό crop top που το συνδύασε με ένα ψηλόμεσο mom jean,.

Μια καμπάνια εμπνευσμένη από την περιοδεία του Justin Bieber όπως αποκάλυψε η  στυλίστρια Karla Welch, και το «ήμισυ» αυτής της συνεργασίας.

Η ίδια είπε πως εμπνεύστηκε καθώς είχε αναλάβει τον τραγουδιστή το 2012 στην περιοδεία που έκανε. "Έψαχνα μανιωδώς να του βρω ένα μακό T-shirt με καλή ποιότητα, σωστό μήκος και άψογη εφαρμογή και δεν έβρισκα τίποτα... μέχρι που σκέφτηκα να φτιάξω τα δικά μου".Ήταν μια συνεργασία που ενθουσίασε την Gerber αφού όπως είπε είναι τόσο εύκολο στο να το συνδυάζεις με τα πάντα και να εφαρμόζει τέλεια, μιλώντας για το κομμάτι που όλες αγαπάμε, το basic άσπρο t-shirt.


Tags: Kaia Gerber

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)