ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτή είναι η νέα τάση στα φρύδια που πρέπει να γνωρίζετε!

Δέσποινα Ισοπούλου


  • Μετά το microblading τι;

    Μετά το microblading τι;

Η τάση του microblading στα φρύδια, του μόνιμου τατού που μιμείται τη φυσική τριχοφυία, έχει κάνει θαύματα και έχει θεαματικά αποτελέσματα στις περιπτώσεις που τα φυσικά φρύδια είναι λεπτά ή έχουν αποδεκατιστεί στο παρελθόν από το τσιμπιδάκι (η Britney Spirits στα 90s έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό). 

Πολλές φορές όμως, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι τόσο ομοιόμορφο και τέλειο, που τελικά να φαίνεται αφύσικο. Κάπου εδώ βρίσκει πρόσφορο έδαφος η νέα τάση: το microfeathering. Πρόκειται στην ουσία για μια πιο ήπια τεχνική, κατά την οποία  μια πολύ λεπτή λεπίδα δημιουργεί μικροσκοπικές τομές που μοιάζουν με φυσικές τρίχες, εμποτίζοντας ειδική μπογιά στο χρώμα των φρυδιών. Το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο φυσικό, ειδικά στις περιπτώσεις εκείνες που χρειάζεται μικρό γέμισμα πάνω στην ήδη υπάρχουσα τριχοφυία, καθώς οι φυσικές τρίχες μπλέκονται αρμονικά με εκείνες του microfeathering. 

Όλο αυτό δημιουργεί την ιδανική βάση, ώστε να μη χρειάζεται να βάφετε και να γεμίζετε τα φρύδια σας κάθε φορά που θέλετε να βγείτε από το σπίτι, παρά μόνο στις περιπτώσεις εκείνες που θέλετε να πάτε με ένα πιο δυναμικό look.

Η
διάρκεια του είναι μέχρι ένα έτος, οπότε υπολογίστε μια ετήσια επίσκεψη για να το συντηρήσετε, αλλά από την άλλη θα γλιτώσετε πολλά χρήματα σε καλλυντικά και φυσικά άφθονο χρόνο από την καθημερινότητα σας, ενώ η τελικά εικόνα θα σας ανταμείψει.


Tags: φρύδια, μακιγιάζ, microfeathering, trends 2017, ομορφιά, γυναίκα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)