ΑΣΤΡΑ

Ο Άρης στην Παρθένο έως 22/10/17 και οι προβλέψεις για τα ζώδια


  • Ο Άρης στην Παρθένο και οι προβλέψεις για τα ζώδια

    Ο Άρης στην Παρθένο και οι προβλέψεις για τα ζώδια

Σήμερα, ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου όπου και θα παραμείνει έως τις 22 Οκτωβρίου 2017. Με τον Άρη στην Παρθένο θα αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο και ενέργεια σε εργασιακά ζητήματα και θέματα υγείας, ενώ παράλληλα αλλάζει ο τρόπος που διεκδικούμε τα πράγματα και γίνεται περισσότερο μεθοδικός και πρακτικός. Επίσης, ίσως να ξεκινάμε τα πράγματα με περισσότερη επιφύλαξη και αναλυτικότητα.

Άρης στην Παρθένο

Κατά την πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου θα συναντήσει αρχικά τον Ερμή σε σύνοδο στις 16 Σεπτεμβρίου, μια όψη που μας καλεί να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και να προσέξουμε τις μετακινήσεις αλλά και τον τρόπο που εκφραζόμαστε, καθώς ενδέχεται να γίνουμε ιδιαίτερα επικριτικοί και εριστικοί.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες

Στις 24 Σεπτεμβρίου, σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μια δύσκολη όψη που ενδεχομένως να μας προσγειώσει σε μία πραγματικότητα που δε μας είναι ιδιαίτερα αρεστή, ενώ ίσως να φέρει στο προσκήνιο και κάποια ψέματα ή εξαπατήσεις. Στις 2 Οκτωβρίου, το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα φέρνει δυναμικές διεκδικήσεις και υλοποίηση στόχων, ενώ η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στις 5 Οκτωβρίου, είναι πιθανό να φέρει ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες. Η τελευταία όψη του Άρη από το ζώδιο αυτό είναι ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στις 11 Οκτωβρίου, η οποία είναι και η πιο δύσκολη που σχηματίζει, καθώς φέρνει περιορισμό, φόβο και μπλοκάρισμα στη δράση μας. Καλό είναι να προσέξουμε τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τον θυμό μας και να αποφύγουμε αγχωτικές καταστάσεις τις ημέρες εκείνες.

Ο Άρης στην Παρθένο και οι προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου στις 5 Σεπτεμβρίου, εκκινώντας μια περίοδο δράσης και εξελίξεων σε επίπεδο εργασιακής καθημερινότητας αλλά και σε θέματα που αφορούν το σώμα και την υγεία σου. Αρχικά, ενδέχεται να προκύψουν κάποιες αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σου, κάποιες εντάσεις με συναδέλφους σου ή τροποποιήσεις στο ωράριο και στις αρμοδιότητές σου. Αν αναζητάς εργασία, έως τις 22 Οκτωβρίου είναι ένα καλό διάστημα για να δραστηριοποιηθείς περισσότερο και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Παράλληλα, καλό είναι να αθληθείς ή να ξεκινήσεις δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες θα καταφέρεις να κατευνάσεις το άγχος, να εκτονώσεις την ένταση που αισθάνεσαι και να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 5 Σεπτεμβρίου φέρνει εξελίξεις σε αισθηματικά σου ζητήματα καθώς και σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, το διάστημα έως τις 22 Οκτωβρίου είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε ιντριγκάρει, ενώ φαίνεται πως η ανεβασμένη σου λίμπιντο, σε βάζει για τα καλά στο παιχνίδι του έρωτα. Για τους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα γόνιμη και δεν αποκλείεται να προκύψει μια εγκυμοσύνη, ενώ για όσους έχουν παιδιά, οι εξελίξεις στη ζωή τους θα αποτελέσουν προτεραιότητα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ξεκινά μια νέα, πιο δημιουργική περίοδος στα επαγγελματικά σου, να υλοποιείς ένα καινούριο εγχείρημα ή να λαμβάνεις περισσότερη αναγνώριση για τις προσπάθειές σου στον χώρο της δουλειάς σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 5 Σεπτεμβρίου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Έως τις 22 Οκτωβρίου είναι ένα διάστημα αρκετών εξελίξεων σε αυτούς τους τομείς, με τα ενδεχόμενα να μιλούν για μια ανακαίνιση στον χώρο σου, μια μετακόμιση ή με την τακτοποίηση κάποιων ακινήτων. Παράλληλα, αν αναζητάς εργασία πιθανόν να έρθει μια ευκαιρία για δουλειά από το σπίτι. Επίσης, οι σχέσεις σου με πρόσωπα της οικογένειάς σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν κάποιες εντάσεις μεταξύ σας ή να σου δημιουργηθεί άγχος από μια κατάσταση που βιώνει ένας γονιός σου. Από την άλλη, ίσως να νιώθεις την ανάγκη να επιλύσεις κάποια προβλήματα που προϋπήρχαν και στο μακρινό παρελθόν, αλλά ποτέ δεν έκλεισαν οριστικά… Ο Άρης στην Παρθένο φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου στις 5 Σεπτεμβρίου, εκκινώντας μια επικοινωνιακή περίοδο για το ζώδιό σου. Έως τις 22 Οκτωβρίου, επικοινωνείς με μεγαλύτερη αμεσότητα με τους γύρω σου, εκφράζεις ιδέες και απόψεις με αποφασιστικότητα και δικτυώνεσαι, προκειμένου να εξυπηρετήσεις τους προσωπικούς σου στόχους. Επίσης, αυξάνονται οι γνωριμίες σου, οι επαγγελματικές σου επαφές και γενικά, η καθημερινότητά σου αποκτά πρόγραμμα και ρυθμό. Από την άλλη, καλό είναι να προσέξεις μια πιθανή τάση να γίνεις περισσότερο επικριτικός προς τους άλλους, προκαλώντας κάποια ανούσια διένεξη. Οι σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς έρχονται σε πρώτο πλάνο και ίσως χρειαστούν τη βοήθειά σου, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζουν. Ο Άρης στην Παρθένο φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά σου!

ΛΕΩΝ

Ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο στις 5 Σεπτεμβρίου, επηρεάζοντας το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την οικονομική σου κατάσταση. Έως τις 22 Οκτωβρίου που θα κινείται σε αυτή τη θέση, καλό είναι προσέξεις λίγο περισσότερο τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου και να προσπαθήσεις να περιορίσεις τα έξοδά σου, καθώς ενδέχεται να σου δημιουργηθεί ανασφάλεια. Αντίθετα, είναι μια καλή περίοδος για να βάλεις σε τάξη τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και να ξοδέψεις χρήματα για πρακτικά και χρήσιμα πράγματα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να σε απασχολούν κάποιες υποχρεώσεις, οι οποίες σε αναγκάζουν να αλλάξεις τις προτεραιότητες που είχες θέσει το προηγούμενο διάστημα, ενώ ίσως να υπάρξουν ανακατατάξεις όσον αφορά, εισοδήματα, επενδύσεις και κινητή περιουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιό σου στις 5 Σεπτεμβρίου, εκκινώντας μια δραστήρια και έντονη εποχή για σένα. Έως τις 22 Οκτωβρίου, φαίνεται πως θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σου υποθέσεις, ενώ παράλληλα πιθανόν να σε απασχολήσει έντονα το σώμα και η φυσική σου κατάσταση. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως να υπάρξουν κάποιες εντάσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ή να χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα για τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι πιθανόν να συνειδητοποιήσουν κάποια πράγματα για τις μέχρι τώρα επιλογές τους. Στον επαγγελματικό τομέα, μάλλον θα υπάρξουν νέα δεδομένα όσον αφορά την καθημερινότητα στη δουλειά σου, ενώ καλό είναι να προσέξεις και εκεί για πιθανές εντάσεις με συναδέλφους. Γενικά, λόγω και των όψεων που θα σχηματίσει ο Άρης, δώσε προσοχή στο σώμα σου και φρόντισε να ξεκλέψεις προσωπικό χρόνο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου και από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου, σε καλεί να αποστασιοποιηθείς από εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σου υποθέσεις και να αφοσιωθείς στον εαυτό σου και σε πνευματικές δραστηριότητες. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο είναι πιθανό να βιώσεις άγχος ή εσωτερική ένταση και να έρθουν στην επιφάνεια κάποιοι φόβοι που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονο παρασκήνιο στον χώρο εργασίας σου, στο οποίο καλό είναι να αποφύγεις να εμπλακείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου στις 5 Σεπτεμβρίου, ανεβάζοντας την κοινωνικότητά σου και βάζοντάς σε στη διαδικασία να θέσεις νέους στόχους. Έως τις 22 Οκτωβρίου, θα νιώσεις την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να διευρύνεις τον κύκλο σου ή να ξεκινήσεις μια ομαδική δραστηριότητα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές που αφορούν την εργασία σου ή να θελήσεις να εξελιχθείς επαγγελματικά, εκμεταλλευόμενος/η τις κοινωνικές σου επαφές. Αν αναζητάς εργασία, είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια ενδιαφέρουσα πρόταση που σε φτάνει πιο κοντά σε ένα πολυπόθητο όνειρο. Από την άλλη, ίσως να υπάρξουν κάποιες διενέξεις ή ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου στις 5 Σεπτεμβρίου όπου και θα παραμείνει έως τις 22 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα σημαντικών εξελίξεων στον τομέα της καριέρας σου, με πιθανές αλλαγές που επηρεάζουν την καθημερινότητά σου. Οι σχέσεις σου με ανώτερους χρειάζονται προσοχή το διάστημα αυτό, καθώς ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις ενώ από την άλλη, δεν αποκλείεται να κληθείς να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα και περισσότερες ευθύνες. Γενικά, ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός και οι προσωπικές σου φιλοδοξίες θα σε απασχολήσουν έντονα. Παράλληλα, λόγω των όψεων που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο αυτό, καλό είναι να αποφύγεις την ανάληψη κάποιου ρίσκου και να προσέξεις ποια πρόσωπα εμπιστεύεσαι. Θα έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις τους στόχους σου λίγο παρακάτω με πιο ευνοϊκές συνθήκες.Ο Άρης στην Παρθένο φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου στις 5 Σεπτεμβρίου και θα την ολοκληρώσει στις 22 Οκτωβρίου. Η διέλευση αυτή επηρεάζει θετικά το ζώδιό σου και σε ωθεί να ταξιδέψεις και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Ίσως αποφασίσεις να επεκτείνεις την επιχείρησή σου, να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα που σχετίζεται με το εξωτερικό και να αλλάξεις εντελώς τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Παράλληλα, αν υπάρχει κάποια νομική υπόθεση που έχει μείνει στα σκαριά, θα τη δεις να εξελίσσεται, ενώ όσον αφορά σπουδές και εκπαίδευση, είναι μια ιδανική εποχή για ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό και να εξελίξεις με κάθε τρόπο τις γνώσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης περνά στην Παρθένο και από τις 5 Σεπτεμβρίου ως τις 22 Οκτωβρίου φέρνει σημαντικές αλλαγές σε αισθηματικά και οικονομικά σου ζητήματα. Αρχικά, ίσως να σε απασχολήσουν θέματα συμβίωσης ή να υπάρξουν διενέξεις με τον/την σύντροφό σου για κάποια πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας ή για τους κοινούς σας πόρους. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να δεχθείς μια πρόκληση από ένα πρόσωπο που διατηρούσες σχέση στο παρελθόν ή από ένα άτομο που σου έχει μείνει απωθημένο. Γενικά, θα σε απασχολήσουν οι οικονομικές σου δοσοληψίες, υπογραφές, κληρονομιές ή επενδύσεις και λόγω των όψεων που θα σχηματίζει ο πλανήτης στην πορεία του στο ζώδιο, καλό είναι να αποφύγεις την ανάληψη κάποιου οικονομικού ρίσκου αυτή την εποχή, γιατί ενδέχεται να έχεις απώλειες

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης περνά στην Παρθένο απέναντι από το ζώδιό σου στις 5 Σεπτεμβρίου, εκκινώντας μια περίοδο εξελίξεων σε θέματα σχέσεων. Έως τις 22 Οκτωβρίου, ενδεχομένως να υπάρξουν προστριβές με τον/την σύντροφό σου για θέματα που αφορούν τη σχέση σας ή για πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια νέα γνωριμία που θα σου ξυπνήσει πάθος ή αν είχες επιστρέψει σε έναν παλιό σου σύντροφο, να διαπιστώσεις πως ήταν μια λάθος κίνηση. Από την άλλη, δεν αποκλείεται η ένταση να εμφανιστεί στον χώρο της δουλειάς σου, μέσα από διενέξεις με συνεργάτες. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να διαχειριστείς τον θυμό σου και να μην δίνεις πολύ βάση σε επιθετικές ή επικριτικές συμπεριφορές προς το πρόσωπό σου.

Πηγή: myastro.gr


Tags: άστρα, Παρθένος, ζώδια

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)