ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

3 τάσεις από το Game of Thrones που θα φορέσεις αυτό το Χειμώνα

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Το shearling (η προβιά) στα σακάκια της σεζόν από την Daenerys Targaryen.

    Το shearling (η προβιά) στα σακάκια της σεζόν από την Daenerys Targaryen.

  • H Sansa Stark έφερε στο προσκήνιο την καρφίτσα σαν τη φρέσκια πρόταση του χειμώνα.

    H Sansa Stark έφερε στο προσκήνιο την καρφίτσα σαν τη φρέσκια πρόταση του χειμώνα.

  • Το layering με ασύμμετρα παλτό είναι το μυστικό στο στυλ της Cersei Lannister.

    Το layering με ασύμμετρα παλτό είναι το μυστικό στο στυλ της Cersei Lannister.

Winter is coming... γι' αυτό κι εμείς προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς να υποδεχτούμε τις κρύες μέρες της σεζόν και ακόμα και γι' αυτό αποταθήκαμε στην πιο δημοφιλή κι αγαπημένη σειρά της εποχής, το Game of Thrones φυσικά. 

Αφήσαμε λοιπόν για λίγο την εξέλιξη της σειράς και επικεντρωθήκαμε στις γυναίκες και στις στιλιστικές τους επιλογές. Κι όμως, η Daenerys Targaryen, η Sansa Stark και η Cersei Lannister ακολούθησαν ή καλύτερα ''ανακοίνωσαν'' τρεις μεγάλες τάσεις του χειμώνα, και εμείς αντλήσαμε έμπνευση από τα μυθικά σύνολά τους.

Daenerys Targaryen: Το υπέροχο σακάκι με προβιά που είδαμε να φοράει η Khaleesi είναι σίγουρα ένα κομμάτι που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες τον χειμώνα. Επιλέξτε λοιπόν ένα τζάκετ με οικολογική γούνα προβάτου στο εσωτερικό και στις λεπτομέρειες και θα αντιμετωπίσετε ιδανικά το κρύο.

Sansa Stark: Η φρέσκια πρόταση στα αξεσουάρ της νέας σεζόν έρχεται από την Sansa, η οποία ενισχύει το look της με την καρφίτσα κόσμημα   αναβαθμίζοντας το αυστηρό σύνολό της.

Cersei Lannister: Για το layering της σεζόν λέμε να αποταθούμε σε μια από τις πιο σικ παρουσίες της σειράς. Άλλωστε καμιά δεν μπορεί να συνδυάσει καλύτερα ένα αυτοκρατορικό φόρεμα με αμάνικο παλτό από την Cersei Lannister. 


Tags: τάσεις, στυλ, χειμώνας, Game of Thrones

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)