ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Aυτό το κομμάτι θα είναι το αγαπημένο σας για το ΣΚ

Μαρίνα Χαραλάμπους


Ήρθε το Σαββατοκύριακο και είμαστε πολύ χαρούμενες. Ιδανικές μέρες για να κάνουμε τις δουλειές που δεν μπορούμε να κάνουμε όλη την εβδομάδα αλλά και να χαλαρώσουμε κάνοντας τις βόλτες μας. Υπάρχει ένα κομμάτι που θα σας διευκολύνει στις ενδυματολογικές σας επιλογές και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε άψογα outfits.

Tο λευκό πουκαμισοφόρεμα είναι ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας κάτι σαν το jean αλλά και το μαύρο φόρεμα. Αφού ακόμη είναι ζέστη και το καλοκαίρι δεν λέει να φύγει εμείς σας προτείνουμε πως θα φορέσετε το συγκεκριμένο κομμάτι. Υπάρχουν πάρα πολλοί νέοι τρόποι για να το διαμορφώσεις κάνοντας styling, προσθέτοντας αξεσουάρ αλλά και διαφορετικά παπούτσια έτσι για να το φορέσετε με διαφορετικούς τρόπους.

 Επιλέξτε να το συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας sneakers ή slides για τις πρωινές σας εμφανίσεις. Αν θέλετε να το φορέσετε βράδυ επιλέξτε το με τα αγαπημένα σας σανδάλια ή μια A-line φούστα από κάτω για να του προσθέσετε όγκο.

Ένα κομμάτι ουδέτερο που σας αφήνει την ελευθερία να συνδυάσετε όποια χρώματα θέλετε και διαφορετικά αξεσουάρ κάθε φορά.


Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)