ΟΜΟΡΦΙΑ

Στα παρασκήνια του φιλμ για το Gabrielle Chanel

Σταύρη Φράγκου


  • Mετά την αποκάλυψη του διαφημιστικού φιλμ για το Gabrielle Chanel, o γαλλικός οίκος μας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μερικά από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

    Mετά την αποκάλυψη του διαφημιστικού φιλμ για το Gabrielle Chanel, o γαλλικός οίκος μας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μερικά από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Mετά την αποκάλυψη του διαφημιστικού φιλμ για το Gabrielle Chanel, o γαλλικός οίκος μας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μερικά από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Mε το Gabrielle Chanel, το νέο άρωμα του οίκου, να είναι εμπνευσμένο από την αυτοπεποίθηση, το πάθος, τον επαναστατικό χαρακτήρα της ίδιας της Gabrielle, τον πρωταγωνιστικό ρόλο για το φιλμ της διαφημιστικής καμπάνιας του νέου αρώματος, έχει η μούσα του οίκου Kristen Stewart, η ενσάρκωση της νέας εκδοχής της Gabrielle Chanel.

Η επιλογή αυτού του προσώπου άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστή: ελεύθερο πνεύμα και η ίδια, αντισυμβατική, με ιδιαίτερη ομορφιά, δυναμική, αποφασιστική, συγκεντρώνει όλα όσα πρεσβεύει η Chanel από την ίδρυση της μέχρι σήμερα.

Η Kristen Stewart μας καλεί σε ένα ταξίδι στις νότες αλλά και το χαρακτήρα του Gabrielle Chanel και μιλά στην Caroline de Maigret η οποία είναι μούσα του οίκου αλλά πρωταγωνίστησε και στο βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας της τσάντας, Gabrielle για το νέο άρωμα του οίκου.

Εκτός από το άρωμα, η Kristen Stewart και η Caroline de Maigret μιλούν για την διαδικασία των γυρισμάτων, το οποίο η Κristen αναφέρει πως είναι γεμάτο δράση, είναι τολμηρό, αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό. "Στην αρχή των γυρισμάτων ένιωθα αρκετά ντροπαλή, μόλις όμως ξεκίνησα, η ντροπή εξαφανίστηκε", είπε η πρωταγωνίστρια.

«Νόμιζα ότι θα σπάσεις τη μέση σου στην πραγματικότητα», σχολιάζει με χιούμορ η Caroline de Maigret, αναφερόμενη στην σκηνή όπου η Kristen Stewart τεντώνει το πόδι της πέρα από το σώμα της.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός παραδέχεται ότι είναι μια γυναίκα που δεν βάζει όρια και συμπληρώνει πως το άρωμα Gabrielle Chanel είναι εμπνευσμένο από την ίδια την ιδρύτρια του οίκου. «Gabrielle είναι το πραγματικό όνομα της, πριν βρει την Coco. Είναι το πρώτο νέο άρωμα που λανσάρει ο οίκος μετά από 15 περίπου χρόνια», εξηγεί.

Πριν το τέλος του αποκαλυπτικού βίντεο, η Kristen Stewart μιλάει για την ακτιβιστική της δράση.

«Θέλω να κάνω πράγματα που έχουν κάποιο σκοπό, που είναι τίμια. Θέλω να σταματήσω το θόρυβο. Ο μόνος λόγος που η τέχνη υπάρχει είναι επειδή πρέπει να πεις όλα αυτά τα πράγματα για όσα συμβαίνουν γύρω σου. Αν το αισθάνεσαι, κάνε το τώρα!»

Στη συνέχεια η Caroline de Maigret συναντά τον σκηνοθέτη του διαφημιστικού φιλμ για το νέο άρωμα Gabrielle Chanel, Ringan Ledwidge, ο οποίος δήλωσε, 
«Οταν έρχεται στο γύρισμα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη. Εχει πάει ένα βήμα πιο πέρα από ότι φανταζόμουν. Είναι καταπληκτική. Οταν έμαθα ότι η Kristen παίρνει μέρος σε αυτό, σκέφτηκα ότι αυτό είναι μια ευκαιρία για να κάνω κάτι ξεχωριστό και ταυτόχρονα πολύ σύγχρονο. Ως σκηνοθέτης αυτό είναι που σε κάνει τότε να αισθανθείς ενθουσιασμό και να ξεχάσεις τα πάντα. Ολο αυτό που ήθελα να εκφράσω μέσα από το φιλμ είναι η απελευθέρωση. Ενα παγκόσμιο μήνυμα για τις γυναίκες».

Δείτε τα δυοbehind the scenes video του οίκου Chanel για το νέο δυναμικό και άκρως θηλυκό άρωμα Gabrielle.

 


Tags: φιλμ, Gabrielle Chanel, ομορφιά, γυναίκα, Chanel, άρωμα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)