ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Natalie Portman εντυπωσιάζει στη νέα καμπάνια του Miss Dior

Σταύρη Φράγκου


  • Η διάσημη ηθοποιός Natalie Portman δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε ένα κλιπ που εξυμνεί τον έρωτα για χάρη του οίκου Dior.

    Η διάσημη ηθοποιός Natalie Portman δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε ένα κλιπ που εξυμνεί τον έρωτα για χάρη του οίκου Dior.

Ως μούσα του αρώματος από το 2015, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στη νέα καμπάνια του αρώματος Dior παίζοντας και χορεύοντας υπό τους ήχους του κομματιού Chandelier της Sia.

Η σκηνοθεσία του νέου διαφημιστικού λιπ είναι γρήγορη, ζωντανή, γεμάτη ενέργεια και δυναμική ξεφεύγοντας από το κλασικά ρομαντικό σποτ γαλλικού αρώματος.

Εδώ πρέπει να σας θυμίσουμε ότι το κλιπ αυτό είναι η συνέχεια του προηγούμενου - αν δεν το είδατε κάντε κλικ εδώ. Στο κλιπ βλεπουμε την Natalie Portman να ζητά από τον άντρα που τότε είχε παρατήσει στην τελετή του γάμου τους, να της αποδείξει ότι την αγαπά. Στη συνέχεια πηδάει από το μόλο, τρέχει μέσα σε ένα ροζ φόρεμα, γελάει και είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με όλο το πάθος αλλά και το δράμα. Στο τέλος, γυρνώντας το βλέμμα στο φακό, ρωτάει με νόημα τον θεατή: «Κι εσείς, τι θα κάνατε για την αγάπη;», το οποίο είναι και το σλόγκαν της νέας καμπάνιας Dior.

Όσον αφορά στις νότες του θηλυκού αρώματος, το Miss Dior έχει περγαμόντο, τριαντάφυλλο και βανίλια, ένα αρωματικό τρίπτυχο που αφήνει μια πολύ γλυκιά αίσθηση σε εσάς αλλά και τους γύρω σας.Tags: διάσημη, ηθοποιός, Natalie Portman, Dior, BEAUTY, ομορφιά, γυναίκα, καμπάνια

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)