ΑΣΤΡΑ

Τα άστρα την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου: Αντιμετωπίστε τις εξελίξεις με χαλαρή διάθεση


Η Σελήνη διανύει από χθες το βράδυ το ζώδιο των Διδύμων, δημιουργώντας ένα πιο ανάλαφρο κλίμα και έναν καλό δίαυλο στην επικοινωνία μας, έτσι που μπορούμε πολύ πιο εύκολα να συζητήσουμε και να διαπραγματευτούμε οτιδήποτε έχουμε προς εξέλιξη τη σημερινή ημέρα.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο

Στο όλο κλίμα, συντελεί και η ενέργεια του τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη και σε πολλές περιπτώσεις, τις ημέρες αυτές καλλιεργείται ένα πολύ πρόσφορο έδαφος που θα βοηθήσει να ολοκληρωθούν θέματα που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα και τώρα έχουν φτάσει στην τελική ευθεία για να δώσουν αποτέλεσμα.

Με λίγη προσοχή τα προβλήματα ξεπερνιούνται

Ωστόσο, το πρωϊνό της ημέρας, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη (5,42πμ) δημιουργεί αυξημένη ένταση και νευρικότητα, στον ψυχισμό και στη συμπεριφορά σου, έτσι που πολλές φορές όπως θα διαπιστώσεις αρκεί ακόμα και μια λέξη για να πυροδοτήσει την ένταση, στον χώρο που κινείσαι.

Και κυρίως σε ότι σχετίζεται και με το κλίμα στον εργασιακό χώρο, φαίνεται πως τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, έτσι που είναι εύκολο να δημιουργηθούν θέματα και διαφωνίες από εκεί που δεν το περιμένεις. Υπάρχει εκνευρισμός, αλλά και βιασύνη που σε κάνει να θες να τα προλάβεις όλα, με αποτέλεσμα να κάνεις εύκολα λάθος κινήσεις.

Καλό είναι κυρίως στις ώρες του πρωινού, να κρατήσεις αποστάσεις από ότι μπορεί να νοιώθεις να αναστατώνει τον ψυχισμό σου, και κυρίως να μην βιάζεσαι να κάνεις πράγματα, γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αντίθετο από αυτό που επιδιώκεις.

Οι μεσημεριανές ώρες πολύ καλύτερες για ότι θέλεις να συζητήσεις ή να προωθήσεις και καλό είναι να το διαχειριστείς εκείνες τις ώρες.

Στις 7:53μμ, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί έντονη υποτονικότητα, έτσι που μπορεί να νοιώσεις μια πλήρη έλλειψη διάθεσης απέναντι σε οτιδήποτε προκύπτει.

Συναισθήματα θλίψης, μοναξιάς, αλλά και απογοήτευσης ή σύγχυσης δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις ή να δεις τα πράγματα γύρω σου αντικειμενικά και καλό είναι τις βραδινές ώρες της ημέρας, να κρατήσεις αποστάσεις από ότι νοιώθεις πως σε κάνει να δυσφορείς ή σε κάνει να χάνεις τις ισορροπίες σου. Προσοχή και στην κατανάλωση αλκοόλ, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις.

Πως επηρεάζονται τα ζώδια;

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, είστε εσείς που μπορεί σήμερα να νοιώσετε πως δυσκολεύεστε, κυρίως εσείς του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου και καλό είναι να προσέχετε πολύ τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα πράγματα, την επικοινωνία σας ή τις προσδοκίες που μπορεί να έχετε, γιατί ενδεχομένως οι εξελίξεις να μην είναι αυτές που θα θέλατε.

Αξιοποιήστε την σημερινή ημέρα περισσότερο στο να μιλήσετε ή να ανταλλάξετε επιφανειακές συζητήσεις και μην ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα.

Υπενθύμιση ημέρας: Αντιμετωπίζω τις εξελίξεις με χαλαρότητα.

Πηγή: myastro.gr.


Tags: άστρα, Τρίτη, Σεπτεμβρίου, εξελίξεις, χαλαρή διάθεση

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)