ΟΜΟΡΦΙΑ

Η διαφήμιση του νέου αρώματος Kenzo σε κοροϊδεύει

Σταύρη Φράγκου


  • Το νέο άρωμα του Kenzo κυκλοφόρησε και έχει τη δική του οπτική για το τι συμβαίνει γύρω μας

    Το νέο άρωμα του Kenzo κυκλοφόρησε και έχει τη δική του οπτική για το τι συμβαίνει γύρω μας

Το νέο άρωμα του Kenzo κυκλοφόρησε και έχει τη δική του οπτική για το τι συμβαίνει γύρω μας. Αν και η διαφήμιση έχει κυκλοφορήσει πολύ πριν, το άρωμα μόλις έφτασε στο γραφείο μας και έχουμε ενθουσιαστεί.

Η πρωταγωνίστρια, η οποία είναι ηθοποιός και χορεύτρια, Margaret Qualley, βρίσκεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο μαζί με την οικογένειά της και παρακολουθούν μια συγκινητική τελετή, αλλά συγκινητική για τους άλλους όχι για την ίδια.
Φορώντας ένα πράσινο φόρεμα στην απόχρωση του σμαραγδιού η νεαρή πρωταγωνίστρια βγαίνει από την αίθουσα και χορεύει έξαλλα στους δικούς της ρυθμούς.
Υπέθυνος για την χορογραφία είναι ο Ryan Heffington που βρίσκεται πίσω από το “Chandelier” της Sia και την διαπεραστική καθοδήγηση του έχουν δώσει οι hip creative director του οίκου, Carol Lim και Humberto Leon.

Το άρωμα με σήμα το μάτι, δείχνει τη δική του οπτική των πραγμάτων, τον τρόπο που εκείνο βλέπει τα πράγματα και θέλει να σπάσει το κατεστημένο. Είναι τολμηρό, αυθόρμητο, εκπληκτικό, διασκεδαστικό, πολύχρωμο, παιχνιδιάρικο και δυναμικό άρωμα... πιστό στο πνεύμα του KENZO.

"Το μάτι είναι τόσο θηλυκό όσο και ισχυρό ταυτόχρονα." ανάφερε η Carol Lim και ο Humberto Leon.
Η συσκευασία αλλά και οι σταγόνες του μας προκαλούν να ζήσουμε τη μαγεία και τη δύναμη του οίκου Kenzo σε ένα κόσμο ατελείωτης εξερεύνησης.

ΝΟΤΕΣ
Η KENZO ανέθεσε την οσφρητική δημιουργία του νέου της αρώματος στον εξαιρετικό αρωματοποιό Francis Kurkdjian ο οποίος ήξερε τι ήθελε να γίνει από τη στιγμή που ήταν δεκαπέντε και το πέτυχε σε εικοσιπέντε χρόνια με τη δημιουργία της πρώτης του διεθνούς επιτυχίας. Το άρωμα KENZO WORLD ανοίγει με ένα κύμα λουλουδιών, από πέταλα σε μπουκέτα, με εκρήξεις γλυκύτητας. Είναι ένα υπέροχο άρωμα με ένα ζωντανό αφρώδες μονοπάτι με ροκ νέκταρ και μεθυστικό άρωμα που γαργαλά έντονα τη μύτη.
Ο Francis Kurkdjian δημιούργησε αυτό το άρωμα σαν μια πραγματική φυτική έκρηξη, όπου κάθε λουλούδι αποκαλύπτει μια νέα όψη. Όπως μια ονειρική ανθοδέσμη, η παιώνια συνοδεύει τα κόκκινα μούρα και το αιγυπτιακό γιασεμί. Το Bewitching Ambroxan διατηρεί τις νότες στη βάση του αρώματος και προσθέτει αισθησιασμό σε ένα άρωμα που ξεπερνά τη στερεότυπη θηλυκότητα.

Δείτε το βίντεο και μόλις το δείτε είναι σίγουρο θα θέλετε να αποκτήσετε το άρωμα του οίκου.


Tags: kenzo, kenzo world, ad, άρωμα, γυναίκα, πρόσωπο, πραγματικότητα, ομορφιά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)