ΑΣΤΡΑ

Τα άστρα το τριήμερο: Με Ήλιο στον Ζυγό και Ερμή τρίγωνο με Πλούτωνα


Πολλά τα πλανητικά γεγονότα του τριημέρου 22 έως 24 Σεπτεμβρίου, με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Ζυγού την ημέρα της Παρασκευής, αλλά και το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μέσα στην ίδια ημέρα να σε κάνει να μην μπορείς να μείνεις στην επιφάνεια, αλλά να αναζητήσεις το βάθος των πραγμάτων, των συναισθημάτων ή των καταστάσεων που δημιουργούνται!

Ο Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα το Σαββατοκύριακο

Δεν αποκλείεται να σε ελκύουν κάποια θέματα, όπως ένα βιβλίο μεταφυσικής ή μια ταινία μυστηρίου, αφού και αυτά συμπεριλαμβάνονται στο μενού της όψης.

Το μυαλό σου αυτή την περίοδο δουλεύει πιο γρήγορα και κατανοεί πράγματα που μέχρι τώρα φαίνονταν δυσερμήνευτα.

Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου εαυτό και να κατανοήσεις σε βάθος πράγματα που σε αφορούν και που ενδεχομένως επηρεάζουν την συμπεριφορά σου (ακόμη και με τη βοήθεια κάποιου ειδικού).

Είναι επίσης μια καλή στιγμή να μάθεις κάτι καινούργιο, να εντάξεις στη ζωή σου μια νέα δραστηριότητα, να επεξεργαστείς ή να αναλύσεις μια νέα ιδέα και να την εξελίξεις.

Ειδικότερα αν ανήκεις στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, δεν αποκλείεται να μάθεις και πράγματα που θα σε ξαφνιάσουν ή να βρεθείς και μπροστά σε εξομολογήσεις που έχουν πιο προσωπικό χαρακτήρα.

Ο Άρης σε αντίθεση με Ποσειδώνα την Κυριακή

Ωστόσο το τριήμερο αυτό, “δονείται’’ και κάτω από μια άλλη ενέργεια, πιο δύσκολη, και σαφώς πιο παραπλανητική, που ακούει στο όνομα Άρης - Ποσειδώνας.

Οι δύο αυτοί πλανήτες συναντώνται στην ημέρα της Κυριακής, κάτω από την όψη της αντίθεσης.

Δημιουργείται λοιπόν αρχικά μια υποτονική διάθεση, που δεν εξυπηρετεί την δράση ή την οποιαδήποτε κίνηση.

Ίσως ακόμα αρνείσαι να αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σου και την καθημερινότητα σου.

Υπάρχει μια έντονη τάση φυγής από την πραγματικότητα, που μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει στην έλλειψη μέτρου και ορίων. Οτιδήποτε θα μπορούσε να σου προσφέρει κάποιου τύπου απόδραση, ίσως σε οδηγήσει και σε καταστάσεις που εύκολα ξεφεύγουν από τον έλεγχο σου. Στην όψη αυτή συναντάμε επίσης και εκείνες τις περίεργες ιώσεις, που δεν ξέρεις από πού σου έρχονται, αλλά σε ταλαιπωρούν πολύ. Χρειάζεται πολύ προσοχή και η διατροφή σου, κυρίως αν καταναλώνεις θαλασσινά, γιατί είναι πιθανό να σε ταλαιπωρήσουν τροφικές δηλητηριάσεις.

Αλλά και σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, τα πράγματα μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, είτε επειδή οι επιθυμίες ή οι προσδοκίες σου δεν ολοκληρώνονται, είτε γιατί παρασύρεσαι στην δίνη των ερωτικών σου επιθυμιών χωρίς να μετρήσεις τις συνέπειες...

Καλό είναι, λοιπόν, τις ημέρες αυτές να αποφύγεις να παρασυρθείς σε ότι μπορεί να σε δελεάζει, αλλά δεν είσαι σίγουρος για τις συνέπειες που ίσως υπάρξουν αν το ακολουθήσεις.

Ακολούθησε ένα πιο μοναχικό τρόπο ζωής - ασχολήσου με προσευχή, διαλογισμό ή άλλα ποιοτικά πράγματα που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά στην εσωτερικό σου εαυτό και να γλυκάνουν, να μαλακώσουν την ψυχή σου από ότι μπορεί να σε πονά ή να σε δυσκολεύει.

Πως επηρεάζονται τα ζώδια το Σαββατοκύριακο;

Κυρίως αν ανήκεις στους Διδύμους, Παρθένους Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, απέφυγε αυτό το Σαββατοκύριακο να πεις η να δεσμευτείς με πράγματα που δεν μπορείς να υποστηρίξεις. Φρόντισε να μην εμπιστευτείς πρόσωπα για τα οποία δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις τους ή αμφίρροπες καταστάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και σε ό,τι καταναλώσεις, φαγητό ή ποτό.

Υπενθύμιση Σαββατοκύριακου: Το να κρατώ τις αποστάσεις από ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ ή με προβληματίζει θα αποδειχτεί σοφία. Δεν ενδίδω στα πάθη μου

Πηγή: myastro.gr


Tags: άστρα, σχέσεις, άποψη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)