ΟΜΟΡΦΙΑ

Ο οίκος Valentino μας έκανε να κοκκινήσουμε με αυτό το άρωμα

Σταύρη Φράγκου


  • Ο οίκος Valentino  λάνσαρε το Valentina Blush το νέο άρωμα του οίκου το οποίο αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στη σειρά αρωμάτων Valentina.

    Ο οίκος Valentino λάνσαρε το Valentina Blush το νέο άρωμα του οίκου το οποίο αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στη σειρά αρωμάτων Valentina.

You make me blush Valentino... 

Ο οίκος Valentino δεν σταματά να λανσάρει προϊόντα με αποτέλεσμα εμείς να είμαστε πάντα on call για ότι πιο νέο κυκλοφορεί. Αυτή τη φορά λάνσαρε το Valentina Blush το νέο άρωμα του οίκου το οποίο αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στη σειρά αρωμάτων Valentina. 

Πρόκειται για μια αποπλανητική οσφρητική δημιουργία καθώς το άρωμα είναι εμπνευσμένο από την κουλτούρα και τις κομψές εμφανίσεις των street icons, οι οποίες μοιράζονται το πάθος τους για την ομορφιά, τη μουσική και το lifestyle. 

Το Valentina Blush αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις μας με νότες κορυφής είναι πετροκέρασο και ροζ πιπέρι, μεσαίες νότες είναι άνθη πορτοκαλιάς και νότα της βάσης πραλίνα. Η νεότερη προσθήκη στη συλλογή του Valentino είναι ένα απρόβλεπτο και άτακτο άρωμα που παρασύρει τις αισθήσεις μας και σ’αυτό βοήθησε ο αρωματοποιός του Valentina Blush, Alexis Dadier.

                                                

 


Tags: οίκος, Valentino, Valentina Blush, άρωμα, Valentina, ομορφιά, beauty

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)