ΑΣΤΡΑ

Τα άστρα την Τετάρτη με τον Δία σε αντίθεση με Ουρανό: Η τελική αναμέτρηση


  • Ο Ουρανός έχει περάσει σε ανάδρομη πορεία, ενώ ο Δίας βρίσκεται σε ορθόδρομη.

    Ο Ουρανός έχει περάσει σε ανάδρομη πορεία, ενώ ο Δίας βρίσκεται σε ορθόδρομη.

 Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 κορυφώνεται για μια ακόμα φορά η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό, μια κοσμική όψη, η οποία ξεκίνησε στις 26 Δεκεμβρίου 2016, επαναλήφθηκε στις 2 Μαρτίου 2017 και τώρα έρχεται για μια τελευταία φορά να κλείσει των κύκλο των γεγονότων που διαδραματίστηκαν το διάστημα αυτό.

Τι φέρνει ο Δίας σε αντίθεση με Ουρανό

Η όψη της αντίθεσης πάντα ενέχει το στοιχείο της διαφορετικότητας, αλλά και του ανταγωνισμού. Αυτό που καλούμαστε είναι να εξισορροπήσουμε καταστάσεις προκειμένου να εξελιχθούμε, να βρούμε την άκρη σε οτιδήποτε μας ταλαιπωρεί, αλλά κυρίως να βρούμε τις ισορροπίες αυτές που θα μας βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων μας.

Ο Ουρανός έχει περάσει σε ανάδρομη πορεία, ενώ ο Δίας βρίσκεται σε ορθόδρομη. Είναι μια στιγμή που θα αναζητήσεις περισσότερο από ποτέ την ελευθερία σου και θα την διεκδικήσεις με κάθε τρόπο και συχνά με κάθε κόστος.

Οτιδήποτε μπορεί να στέκεται σαν εμπόδιο απέναντί σου, τώρα σε κάνει να αντιδράς και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις και ακραία.

Ο Δίας σχετίζεται με την επέκταση, ενώ ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που αφορά την αλλαγή- την αλλαγή όμως που έρχεται μέσα από επαναστατικό τρόπο- και σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί σαρωτικά στο διάβα της.

Και όπως θα διαπιστώσεις, όσο περισσότερο πιέζεσαι από την καθημερινότητα, τη δουλειά ή τη σχέση σου, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η αντίδρασή σου.

Δεν αποκλείεται στον κύκλο αυτόν να κλείσεις οριστικά θέματα που μέχρι τώρα είτε υπολειτουργούσαν, είτε δεν σου έδιναν την ικανοποίηση που θα ήθελες ώστε να περάσεις σε έναν καινούργιο κύκλο στην εξελικτική σου πορεία.

Κυρίως πλήττονται εκείνες οι πολύ στενές σου σχέσεις, που μέχρι τώρα νοιώθεις πως δεν ανταποκρίθηκαν στα θέλω σου ή τις προσδοκίες σου.

Αλλά και σε ότι σχετίζεται και με επαγγελματικά θέματα, ο κύκλος αυτός είναι πιθανό να δημιουργήσει ρήξεις σε συνεργασίες που πια έχουν φθαρεί και δεν έχουν άλλο λόγο να συνυπάρχουν ή δεν εξυπηρετούν τον κοινό στόχο. Υπάρχει ένα έντονο κλίμα ανταγωνισμού που εκδηλώνεται τώρα και μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και δυνατές αντιπαραθέσεις, όχι εύκολα διαχειρίσιμες.

Στα θετικά της όψης, η ανακάλυψη νέων ιδεών που σε ενθουσιάζουν, η μεγαλύτερη δυνατότητα για ταξίδια ή καινούργια πεδία ενδιαφερόντων που σε ενθουσιάζουν.

Το καλό επίσης είναι πως είναι πολύ πιθανό να απορροφηθείς από τέτοιου είδους αναζητήσεις που γεμίζουν το κενό και την πλήξη σου και να καταφέρεις να ισορροπήσεις καλύτερα ό,τι μπορεί να σου προκαλεί δυσκολία ή αναστάτωση στην καθημερινότητα σου.

Σε κοινωνικό επίπεδο μπορεί επίσης να βρεθούμε μπροστά σε αναταραχές, ανατροπές αλλά και επαναστατικές διαθέσεις ή κινήσεις απέναντι σε όλα αυτά που μέχρι τώρα δεν κατάφεραν να σου δώσουν την ικανοποίηση που περίμενες.

Η επίδραση αυτής της όψης θα είναι ενεργή μέχρι περίπου τα μέσα του Οκτωβρίου 2017 και θα επαναφέρει και γεγονότα που ξεκίνησαν είτε τον Δεκέμβριο του 2016, είτε τον Μάρτιο 2017.

Πως επηρεάζει τα ζώδια

Κυρίως για τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η περίοδος αυτή θα τους βάλει στην διαδικασία σαρωτικών εκκαθαρίσεων, και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, να θυμάστε πως ότι συμβαίνει τώρα έχει ενεργοποιηθεί στο παρελθόν και τώρα απλά έχει έρθει η ώρα να ολοκληρωθεί.

Υπενθύμιση ημέρας: Όσα λιγότερα λέω, τόσο περισσότερες δυσκολίες μπορώ να αποφύγω!

Πηγή: myastro.gr


Tags: ουρανός, άστρα, άποψη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)