ΟΜΟΡΦΙΑ

Νέο επετειακό άρωμα Chloe με αφορμή τα δέκα χρόνια απόλυτης θηλυκότητας

Σταύρη Φράγκου


  • Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, γεννιέται το Chloe Absolu De Parfum – ένα νέο, συλλεκτικό άρωμα, με ακόμα πιο έντονο Chloe χαρακτήρα.

    Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, γεννιέται το Chloe Absolu De Parfum – ένα νέο, συλλεκτικό άρωμα, με ακόμα πιο έντονο Chloe χαρακτήρα.

Πέρασαν, κιόλας, δέκα χρόνια από τότε που το άρωμα μιας ανεπιτήδευτα φυσικής θηλυκότητας «αιχμαλωτίστηκε» σε ένα μπουκάλι. Δέκα χρόνια από τη γέννηση του Chloé Eau de Parfum.

Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, γεννιέται το Chloé Absolu De Parfum – ένα νέο, συλλεκτικό άρωμα, με ακόμα πιο έντονο Chloé χαρακτήρα. 
Το Chloé Absolu De Parfum αποτελεί μια πιο εκλεπτυσμένη έκδοση του αρχικού Chloé Eau de Parfum, με πλούσιο άρωμα ξύλου και λουλουδιών. Με ακόμα πιο έντονη την παρουσία τριαντάφυλλου. Με άρωμα βανίλιας και πατσουλί που ενισχύουν τον επιβλητικό χαρακτήρα του.

Βάση του αρχικού Chloé Eau de Parfum αποτέλεσε το χαρακτηριστικό στοιχείο θηλυκότητας της γαλλικής αρωματοποιίας – το τριαντάφυλλο. Οι επόμενες εκδοχές του αρώματος είχαν ως βάση τους διαφορετικές πτυχές φρεσκάδας και θηλυκότητας, αλλά πάντα με σημείο αναφοράς το τριαντάφυλλο.

Eau de Chloé (2012), το Roses de Chloé (2013), το Chloé Eau de Toilette (2015) και το πρόσφατο Chloé Fleur de Parfum (2016). Όλα τους βγαλμένα από έναν καταρράκτη τριαντάφυλλων, εμποτισμένα με την απόλυτη θηλυκότητα. Όλα τους μοναδικά ποιήματα του ίδιου δημιουργού. Το κάθε ένα μοναδικό, με δικό του χαρακτήρα και στιλ.

Το ανανεωμένο Chloé Absolu De Parfum αγκαλιάζεται από ένα μοναδικό μπουκάλι με μεταλλική πλάκα σε χρυσό χρώμα, ενώ μια λεπτή μπεζ κορδέλα βρίσκεται κομψά τυλιγμένη γύρω από το στόμιο του μπουκαλιού.

Για τη δέκατη επέτειο του Chloé Eau de Parfum, η ηθοποιός Haley Bennett έγινε η μούσα του αρώματος. Η γοητεία και η φρεσκάδα της εκφράζουν απόλυτα τα ιδανικά του αρώματος Chloé.

Στο επετειακό video clip του αρώματος, η γνωστή ηθοποιός ενσαρκώνει κάθε γυναίκα Chloé, που είναι υπεύθυνη για το πεπρωμένο της. Ανεξάρτητη. Αυθόρμητη. Με τη δική της προσωπικότητα. Όπως ακριβώς και το άρωμα Chloé.

               


Tags: Chloe Absolu De Parfum, συλλεκτικό, άρωμα, Chloe , χαρακτήρα, beauty, ομορφιά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)