ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Au revoir Paris! Η ελίτ της μόδας αποχαιρετά την Πόλη του Φωτός

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Natalia Vodianova, Aimee Song, Anya Ziourova, Christine Centenara... οι διάσημες σταρ της street μόδας αποχαιρετούν το Παρίσι με τον πιο κομψό τρόπο.

    Natalia Vodianova, Aimee Song, Anya Ziourova, Christine Centenara... οι διάσημες σταρ της street μόδας αποχαιρετούν το Παρίσι με τον πιο κομψό τρόπο.

Natalia Vodianova, Aimee Song, Anya Ziourova, Christine Centenara... οι διάσημες σταρ της street μόδας αποχαιρετούν το Παρίσι με τον πιο κομψό τρόπο. Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού μετά από ένα μήνα γεμάτο μόδα, ξεδίπλωσαν την φινετσάτη πλευρά τους στην Πόλη του Φωτός παλεύοντας ανάμεσα στην ανάγκη να ''φορέσουν'' όλες τις τάσεις της σεζόν και στις απαιτήσεις της γαλλικής πρωτεύουσας που θεωρεί κιτς οτιδήποτε υπερβολικό.

Και τα κατάφεραν! Χαμήλωσαν τους τόνους μετά το Μιλάνο και χωρίς να δείχνουν ότι συμβιβάζονται μας χάρισαν μια παρέλαση από τα πιο ''trendy'' κομμάτια προσαρμοσμένα στα πιο elegant σύνολα. Τίποτα εξτράβαγκαντ, τίποτα επιτηδευμένο, καμία προσπάθεια για να τραβήξουν την προσοχή...

Λευκά μποτάκια συνδυασμένα με θηλυκά φορέματα μέχρι το γόνατο, cropped pants με μπεζ κλασσικά παλτό, μονόχρωμα σύνολα σε παστέλ αποχρώσεις χωρίς καθόλου αξεσουάρ... αν είναι να πάρουμε μαθήματα ανεπιτήδευτου στυλ από κάπου, ας είναι το Παρίσι!


Tags: εβδομάδα μόδας, Παρίσι, looks, street fashion

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)