ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Αυτοί είναι οι πιο cool τρόποι για να φορέσεις το τζιν σου σήμερα!


Το τζιν παντελόνι βρίσκεται στα πρώτα γράμματα από το αλφαβητάρι της μόδας και σίγουρα είναι ένα αυθεντικό κομμάτι που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ. Πέρα όμως από το πόσο μας βολεύει γιατί ταιριάζει κυριολεκτικά με όλα, το τζιν παραμένει ένα από τα πιο hot εργαλείο των street stylers για να καθιερώσουν τις νέες τάσεις. Ας δούμε, λοιπόν, πως μπορούμε να αναβαθμίσουμε σήμερα κιόλας αυτό το βασικό κομμάτι που κρέμεται περήφανα στη ντουλάπα μας:

1. Με λάμψη. Οι παγιέτες, τα κομμάτια με glitter και φυσικά τα αγαπημένα μας metallics, βρίσκονται στην περίοδο της πλήρους απενοχοποίησης, καθώς μπορούν να συμπληρώσουν τέλεια τα καθημερινά μας σύνολα χωρίς να θεωρούνται υπερβολή.

2. Με κόκκινα παπούτσια. Mπορεί να μιλάμε συνέχεια για την κόκκινη απόχρωση, όμως δεν είναι πάντα εύκολο να την τολμήσουμε στο ντύσιμο μας. Μια πολύ καλή αρχή είναι το τζιν παντελόνι και αυτή τη απλή αίσθηση που δίνει, συνδυασμένο με κόκκινα γοβάκια, ankle boots αλλά και μπότες πάνω από το γόνατο σε εκτυφλωτικό κόκκινο χρώμα.

3. Με ογκώδη πανωφόρια. H επιστροφή των "φουσκωτών" μπουφάν είναι γεγονός και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το φορέσουμε από ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι. Τα παστέλ χρώματα και οι γυαλιστερές vinyl υφές είναι στο επίκεντρο της προσοχής, για αυτό αν επενδύσετε σε ένα puffy jacket τώρα φροντίστε να ξεφύγετε από τα κλασσικά...


Tags: μόδα, σεζόν, κλασσικό, αυθεντικό, κομμάτι, σύνολο, τρόπος, wear, now, fashion, style

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)