ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Κυπριακή ελιωτή με πορτοκάλι

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Αν προτιμάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πράσινες ελιές.

    Αν προτιμάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πράσινες ελιές.

Θα χρειαστούμε ένα μικρό πυρέξ διαστάσεων γύρω στα 21x19 εκ. στρωμένη η βάση του με λαδόχαρτο.

Υλικά
300 γρ. αλεύρι
2 κουταλάκια μπέικινπάουντερ
200 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι
150 γρ. νερό
30 γρ. ελαιόλαδο
25 γρ. ζάχαρη
1 κουταλάκια αλάτι
200 γρ. ελιές μαύρες ζυγισμένες χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε κομματάκια
10 φρέσκα φύλλα δυόσμου κομμένα σε κομματάκια

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: ελιωτή, ελιές, ορεκτικά, σνακ, Στης Αθηνάς

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)