ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Αυτό το αξεσουάρ θα κάνει το σύνολό σου να δείχνει πιο ακριβό

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Oι μεγαλύτερες σταρ της μόδας το προτιμούν στα πιο έντονα χρώματα και μας δείχνουν πως να το υιοθετήσουμε.

    Oι μεγαλύτερες σταρ της μόδας το προτιμούν στα πιο έντονα χρώματα και μας δείχνουν πως να το υιοθετήσουμε.

Στα σύνολα του χειμώνα το ισχυρό χαρτί δεν είναι άλλο από τα αξεσουάρ και όσο πιο χαμηλές οι θερμοκρασίες τόσο πιο ''εύκολο'' να παίξουμε με τις εσάρπες και τα γαντάκια μας και να τα εκμεταλλευτούμε προκειμένου να χαρίσουμε έξτρα στυλ στην εμφάνισή μας. 

Όσο μάλιστα πλησιάζουμε στις γιορτές, η ανάγκη μας να δείχνουμε ultra stylish μεγαλώνει γι' αυτό και εμείς βρήκαμε το γκλαμ αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει το σύνολό σου και θα το κάνει να δείχνει πιο ακριβό. Μάλιστα οι μεγάλες σταρ της street μόδας φρόντισαν να μας το συστήσουν ήδη από τον Σεπτέμβρη στις εβδομάδες μόδας σε διάφορα τολμηρά χρώματα, όμως αυτή είναι η στιγμή για να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους και να μην δείχνουμε εκτός εποχής.

Πρόκειται φυσικά για την εσάρπα από οικολογική γούνα ή αλλιώς γουνάκι, το οποίο φέτος ''στολίζει'' ακόμα και τα σπορ σύνολά μας και μπορούμε να το φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

  • Κάντε μια ανδρόγυνη εμφάνιση με oversized γκρι καρό ή μονόχρωμο κουστούμι και ενισχύστε το look σας με ένα γουνάκι σε έντονο κίτρινο ή κόκκινο χρώμα από οικολογική γούνα.
  • Φορέστε το αθλητικό σύνολό σας και βγείτε για καφέ αναβαθμίζοντάς το με ένα γουνάκι σε απαλό ροζ χρώμα.
  • Μην φοβηθείτε τα έντονα χρώματα ή ακόμα και τα πολύχρωμα γουνάκια που έχουν φέτος την τιμητική τους. Μπορείτε να τα φορέσετε στο λαιμό, στον ώμο ή να τα κρατήσετε στο χέρι σαν αξεσουάρ μαζί με το τσαντάκι σας.

Tags: αξεσουάρ, γουνάκι, ετόλ, σύνολα, στυλ, Zara, street fashion, looks

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)