ΟΜΟΡΦΙΑ

Βγήκατε; Ξενυχτήσατε; Πολύ καλά κάνατε! Αυτή η μάσκα ματιών θα σας σώσει...

Μυρτώ Τριχείλη


  • Ανατρέχουμε στα κλασσικά μυστικά ομορφιάς των γιαγιάδων μας και δοκιμάζουμε σπιτικές θεραπείες όπως αυτή...

    Ανατρέχουμε στα κλασσικά μυστικά ομορφιάς των γιαγιάδων μας και δοκιμάζουμε σπιτικές θεραπείες όπως αυτή...

Ανατρέχουμε στα κλασσικά μυστικά ομορφιάς των γιαγιάδων μας και δοκιμάζουμε σπιτικές θεραπείες που θα μας ανακουφίσουν από τα πρησμένα μας μάτια, όπως αυτή η συνταγή με δύο στοιχεία κλειδιάτο μαϊντανό και το τσάι! Αυτά τα ευεργετικά συστατικά της φύσης θα εξαφανίσουν κάθε ίχνος μαύρων κύκλων και έντονου πρηξίματος...

  • Τι κρύβεται σε αυτά τα συστατικά;

Μαϊντανός. Ο μαϊντανός είναι πλούσια πηγή θρεπτικών ουσιών και βιταμινών (Α, Κ και σιδήρου) και οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι πολλαπλές: τονωτικές, διεγερτικές, ανακουφιστικές, αντισηπτικές κ.ά. Το βασικότερο είναι ότι αναζωογονεί την επιδερμίδα κάτω από τα μάτια και την αφήνει "σαν καινούρια"!

Τσάι. Το πράσινο και το μαύρο τσάι καθώς και τα βότανα, όπως το χαμομήλι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τη θεραπεία των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια, αλλά και τη μείωση του πρηξίματος στην περιοχή.

  • Βήμα-βήμα η σπιτική μάσκα ματιών με μαϊντανό και τσάι...

1. Αναμείξτε στο μπλέντερ: Μία κουταλιά σούπας ψιλοκομμένες ρίζες φρέσκου μαϊντανού με δύο κουταλάκια γλυκού βρασμένο πράσινο ή μαύρο τσάι, το οποίο έχετε αφήσει να κρυώσει.

2. Εφαρμογή: Απλώστε τη μάσκα κάτω από τα μάτια για περίπου είκοσι λεπτά και μετά βγάλτε την προσεκτικά, με βαμβάκι, που έχετε μουλιάσει σε δροσερό νερό.

Tip: Μην τρίβετε την επιδερμίδα κάτω από τα μάτια γιατί είναι πολύ ευαίσθητη.


Tags: μάσκα, μάτια, ομορφιά, γυναίκα, δέρμα, υγεία, skin, woman, care, beauty, home, tips

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)