ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτό το προϊόν είναι το μυστικό για μια νεανική και υγιή επιδερμίδα


Η Estée Lauder γιορτάζει τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου με το συλλεκτικό κόκκινο μπουκάλι του #1 μας Ορού Επιδιόρθωσης!
Το Advanced Night Repair, το κλασσικό κομμάτι στον τομέα περιποίησης της επιδερμίδας αποτελεί το μυστικό για μια νεανική και υγιή επιδερμίδα.


Αποκαλύψτε ένα πιο λείο, λαμπερό, νεανικό δέρμα. Ξυπνήστε με πιο όμορφη επιδερμίδα κάθε μέρα. Βοηθώντας το δέρμα να μεγιστοποιήσει τη φυσική νυχτερινή επιδιόρθωση, το Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II επιβραδύνει την εμφάνιση της πρόωρης γήρανσης, περιορίζει δραστικά την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων και βελτιώνει σημαντικά την λάμψη και τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Μάλιστα, έπειτα από τέσσερις εβδομάδες, το 83% των γυναικών που το δοκίμασαν ανέφεραν ότι η επιδερμίδα τους έδειχνε πιο υγιής, με πιο ζωηρή και ξεκούραστη όψη. Αυτή η πρωτοποριακή σύνθεση νυχτερινής επιδιόρθωσης έχει αποδειχτεί τόσο αποτελεσματική ώστε η επιδερμίδα αισθάνεται απαλότερη, ενυδατωμένη και πιο δυνατή, και δείχνει πιο διαυγής και ομοιόμορφη.

FUN FACTS

“Τώρα ο όρος ‘΄Υπνος Ομορφιάς’ αποκτά άλλη σημασία.” -Estée Lauder, 1982

΄Οταν το Night Repair πρωτο-λανσαρίστηκε το 1982, ήταν μια επανάσταση στο τομέα της περιποίησης του δέρματος. Για πρώτη φορά, η περιποίηση του δέρματος έγινε επιδιορθωτική περιποίηση και η νύχτα έγινε η πιο σημαντική ώρα της επιδιόρθωσης αυτής. Τα τελευταία 30 χρόνια, η Estée Lauder συνεχίζει αυτή τη νυχτερινή επιδιόρθωση. Με αυτή την κληρονομιά, το «μικρό καφέ μπουκαλάκι» παραμένει στα best sellers και best performing προϊόντα στην ιστορία της Estée Lauder.


“Το Μικρό Καφέ Μπουκαλάκι”:

1. Η Estée Lauder ήταν η πρώτη εταιρία κοσμετολογίας που χρησιμοποίησε ως έμπνευση το φαρμακευτικό μπουκάλι για να τονίσει την σημαντικότητα του προϊόντος στη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος.

2. Το είδωλο “μικρό καφέ μπουκαλάκι” με το σταγονόμετρο θεωρείται θρυλικό και υπάρχει σε κάθε ντουλάπι γυναίκας σε όλο τον κόσμο.

Η αρχική Night Repair φόρμουλα:

3. Ο πρώτος ορός που δημιουργήθηκε

4. Το πρώτο προϊόν περιποίησης που περιείχε Υαλουρονικό Οξύ

5. Ο πρώτος ορός, Night Repair, δημιούργησε την κατηγορία "Επιδιόρθωσης" στην κατηγορία περιποίησης το 1982

6. Όλα στην αρχική φόρμουλα του Night Repair formula ήταν μοναδικά – η υφή, η φόρμουλα, η τεχνολογία – και παραμένουν μέχρι και σήμερα

Η Νέα Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex φόρμουλα:

7. ΄Εχει 25+ πατέντες ευρεσιτεχνίας

8. Είναι τόσο επαναστατικό, που έχει καταχωρημένη πατέντα μέχρι το 2021

Advanced Night Repair Πωλήσεις:

9. Το ANR είναι παγκοσμίως ο #1 ορός

10. Σε 1 μόνο χρόνο, πωλούνται παγκόσμια σχεδόν 4.5 εκατομμύρια μπουκάλια ANR

11. Σχεδόν 9 μπουκάλια ANR πωλούνται κάθε λεπτό σε όλο τον κόσμο

 


Tags: προϊόν , μυστικό, νεανική , υγιή, επιδερμίδα, Estée Lauder , Advanced Night Repair, ομορφιά, γυναίκα, πρόσωπο

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)