ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Ariana Grande γοητεύει τους φανς της για ακόμη μια φορά

Σταύρη Φράγκου


Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία του χαρτοφυλακίου αρωμάτων της είναι μια πραγματική απόδειξη για την σχέση που έχει με τους θαυμαστές της και την προσωπικής της εξέλιξη.
Το καινούργιο άρωμα MOONLIGHT αντιπροσωπεύει τη φωτεινή προσωπικότητα της Ariana’s και μέσα από την ιστορία του αρώματος υπενθυμίζει στους fans της να εμπνέουν εμπιστοσύνη και να εκπέμπουν θετικό φως στους γύρο τους.

Το άρωμα
Η μυρωδιά του λαμπερού και δελεαστικού αρώματος ανοίγει με ένα μείγμα από πλούσια μαύρη σταφίδα και ζουμερά δαμάσκηνα. Φτάνοντας στην κορυφή, η μυρωδιά μεταμορφώνεται σε ένα θηλυκό μπουκέτο λουλούδια, που δένει με την αίσθηση από marshmallow, peony, ream sandalwood Creamy Sandalwood ,Black Amber και Sensual Vanilla συλλαμβάνοντας ένα διαρκές μονοπάτι εθισμού.

ΝΟΤΕΣ ΚΟΡΥΦΗΣ
Rich Black Currant - Πλούσια μαύρη σταφίδα Juicy Plum – Χυμώδες Δαμάσκηνο
ΝΟΤΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Fluffy Marshmallow Fresh Peony
ΝΟΤΕΣ ΒΑΣΗΣ
Creamy Sandalwood Black Amber Sensual Vanilla

Το μπουκάλι
Ο σχεδιασμός του μπουκαλιού φωτίζεται με χρώμα λεβάντας και προσθέτει μια γοητευτική λάμψη. Για μια ακόμη φορά, το μπουκάλι είναι στολισμένο με ένα βελούδινο Pom Pom με χρώμα λεβάντας ως μια παιχνιδιάρικη νότα που αντιπροσωπεύει το δυναμικό και ζωηρό στυλ της Ariana. Το κομψό κουτί ματ διαθέτει χρωματικές αποχρώσεις μοβ με ολογραφικές γραμματοσειρές που καταλήγουν σε ένα σαγηνευτικό πορτρέτο της Pop σταρ που κοιτάζει στο φως του φεγγαριού.


Tags: Ariana Grande , φανς , beauty, ομορφιά, γυναίκα, άρωμα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)